Leírás és Paraméterek
A La Chikolodenn kézműves hal- és algatermékeket gyártó családi vállalkozás Carantec városában, Franciaország legészaknyugatibb területén. Kizárólag helyi termelők termékeit, és helyben halászott halakat használnak fel termékeik elkészítéséhez. Ennek köszönhetően számos termékük bio minősítésű. Céljuk, hogy a hagyományos breton ízeket és receptúrákat ismertessék meg vásárlóikkal.
Fűszeres szardínia rilette összetételí | szardínia 58,8%, tejszín, hagyma, kapribogyó, só, bors, carragen (alga), tabasco szósz |
Makréla rilette bio mustárral | makréla 57,6 %, magos mustár 3,2%, hagyma, burgonyakeményítő, só, bors, karragén (alga), tabasco szósz |
Makréla rilette bio mustárral | makréla 57,6 %, magos mustár 3,2%, hagyma, burgonyakeményítő, só, bors, karragén (alga), tabasco szósz |
Tőkehal rilette gyömbér konfittal | tőkehal 57%, tejszín, metélőhagyma, burgonyakeményítő, só, olívaolaj, bors, karragén (alga), Jamaica-i bors, tabasco szósz |
Tengeri márna rilette édesköménnyel | tengeri márna 56,5%, tejszín, metélőhagyma, keményítő, paradicsomsűrítmény, só, fokhagyma, olívaolaj, vad édeskömény 0,57%, bors, karragén (alga), tabasco szós |
Fogyasztható | a gyártástól számított 4 évig. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
A rilette-ket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. Algás tortillachips-szel és algasnackkel különleges ízélményben lehet részünk.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!