Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Receptek

Receptek
Szardíniás rizotto zöld spárgával

Szardíniás rizotto zöld spárgával

Portugál különlegesség, ami bőr- és szálkamentes szardíniakonzervvel extra szűz olívaolajban még finomabb.
Mediterrán tészta makrélafilével

Mediterrán tészta makrélafilével

A makrélakonzervet remekül használhatjuk főzéshez is. Ráadásul ebben a receptben az extra szűz olívaolajat sem kell kiöntenünk!
Eredeti portugál makrélapörkölt

Eredeti portugál makrélapörkölt

Portugál jellegzetesség portugál makrélakonzervből
Tapenád (tapenade) kence – olívabogyókrém szardellával

Tapenád (tapenade) kence – olívabogyókrém szardellával

Dél-franciaországi hagyományos előétel, amit többszáz éve készítenek. Elnevezése a Provance-i ’tapeno’ szóból ered, ami kapribogyót jelent.
Az igazi Cézár-saláta

Az igazi Cézár-saláta

Ha Cézár-salátát akarunk rendelni egy étteremben, akkor a csirkés vagy a tonhalas verzióból választhatunk. Pedig az eredeti amerikai receptben szardella szerepel. 
Algás tészta lazacszósszal lazackonzervből

Algás tészta lazacszósszal lazackonzervből

Könnyű elkészíteni, mégis különleges ízélményt szerezhetünk vele magunknak vagy vendégeinknek.
Karfiolkrém-leves kagylóval és rozmaringgal

Karfiolkrém-leves kagylóval és rozmaringgal

A tenger és a szárazföld házasítása ez a recept.
Heringfilé saláta francia halkonzervből

Heringfilé saláta francia halkonzervből

A hering mindig jó választás magas Omega-3 zsírsavtartalma miatt. Emellett enyhén füstölt íze minden receptet különlegessé tesz.
Sütőtökkrémleves királyrákkal és nori algával

Sütőtökkrémleves királyrákkal és nori algával

A sütőtök édes ízét remekül kiegészíti a királyrák és a nori alga. Ínyencek is fogyaszthatják!
Szardíniafilé zöld algával és ricottával töltve

Szardíniafilé zöld algával és ricottával töltve

Ha te, vagy a vendégeid kedvelik a tengeri ízeket, akkor ez egy igazi ínyenc ebéd vagy vacsora lesz!