Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Receptek

Receptek
Tőkehalmáj „mousse” leveles tésztakosárban

Tőkehalmáj „mousse” leveles tésztakosárban

Elegancia egy falatban – Tőkehalmáj krém tőkehal-ikrával és citrommal 
Eredeti recept - fattyúmakrélás és paradicsomos rizs

Eredeti recept - fattyúmakrélás és paradicsomos rizs

Könnyen elkészíthető, és ha halkonzervet használsz, sem pikkelyezéssel, sem a szálkákkal nem kell bajlódnod!
Makrélás tészta recept – Villámgyors és ínycsiklandó!

Makrélás tészta recept – Villámgyors és ínycsiklandó!

Ha gyors és laktató vacsorát keresel, ezt a makrélás tészta receptet imádni fogod! Egyszerű hozzávalókból készíthető, de a végeredmény garantáltan különleges lesz.
Tonhalas tésztaborítékok

Tonhalas tésztaborítékok

Hogy halkonzervből nem lehet különleges vendégváró ételt készíteni?!
Szardíniás rizotto zöld spárgával

Szardíniás rizotto zöld spárgával

Portugál különlegesség, ami bőr- és szálkamentes szardíniakonzervvel extra szűz olívaolajban még finomabb.
Mediterrán tészta makrélafilével

Mediterrán tészta makrélafilével

A makrélakonzervet remekül használhatjuk főzéshez is. Ráadásul ebben a receptben az extra szűz olívaolajat sem kell kiöntenünk!
Eredeti portugál makrélapörkölt

Eredeti portugál makrélapörkölt

Portugál jellegzetesség portugál makrélakonzervből
Tapenád (tapenade) kence – olívabogyókrém szardellával

Tapenád (tapenade) kence – olívabogyókrém szardellával

Dél-franciaországi hagyományos előétel, amit többszáz éve készítenek. Elnevezése a Provance-i ’tapeno’ szóból ered, ami kapribogyót jelent.
Az igazi Cézár-saláta

Az igazi Cézár-saláta

Ha Cézár-salátát akarunk rendelni egy étteremben, akkor a csirkés vagy a tonhalas verzióból választhatunk. Pedig az eredeti amerikai receptben szardella szerepel. 
Algás tészta lazacszósszal lazackonzervből

Algás tészta lazacszósszal lazackonzervből

Könnyű elkészíteni, mégis különleges ízélményt szerezhetünk vele magunknak vagy vendégeinknek.