Receptek
Receptek

Tőkehalmáj „mousse” leveles tésztakosárban
Elegancia egy falatban – Tőkehalmáj krém tőkehal-ikrával és citrommal

Eredeti recept - fattyúmakrélás és paradicsomos rizs
Könnyen elkészíthető, és ha halkonzervet használsz, sem pikkelyezéssel, sem a szálkákkal nem kell bajlódnod!

Makrélás tészta recept – Villámgyors és ínycsiklandó!
Ha gyors és laktató vacsorát keresel, ezt a makrélás tészta receptet imádni fogod! Egyszerű hozzávalókból készíthető, de a végeredmény garantáltan különleges lesz.
Tonhalas tésztaborítékok
Hogy halkonzervből nem lehet különleges vendégváró ételt készíteni?!
Szardíniás rizotto zöld spárgával
Portugál különlegesség, ami bőr- és szálkamentes szardíniakonzervvel extra szűz olívaolajban még finomabb.
Mediterrán tészta makrélafilével
A makrélakonzervet remekül használhatjuk főzéshez is. Ráadásul ebben a receptben az extra szűz olívaolajat sem kell kiöntenünk!
Eredeti portugál makrélapörkölt
Portugál jellegzetesség portugál makrélakonzervből

Tapenád (tapenade) kence – olívabogyókrém szardellával
Dél-franciaországi hagyományos előétel, amit többszáz éve készítenek. Elnevezése a Provance-i ’tapeno’ szóból ered, ami kapribogyót jelent.

Az igazi Cézár-saláta
Ha Cézár-salátát akarunk rendelni egy étteremben, akkor a csirkés vagy a tonhalas verzióból választhatunk. Pedig az eredeti amerikai receptben szardella szerepel.

Algás tészta lazacszósszal lazackonzervből
Könnyű elkészíteni, mégis különleges ízélményt szerezhetünk vele magunknak vagy vendégeinknek.