Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szent Jakab-kagyló ragu bio kétdarabos ajándékcsomagolásban

Groix et Nature
8.235 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 412
Különleges kétdarabos francia ragu Szent Jakab-kagylóból vajjal és metélőhagymával bio díszcsomagolásban sütőben melegítés után fogyasztandó

A termék kiszerelése: 120 g

Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2025. április 03.
Prémium kínálat
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Széles választék
Közel 350 termék, folyamatosan bővülő kínálat.
Exkluzív termékek
Csak itt vásárolhatóak meg!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 10.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
8.235 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Groix&Nature Bretagne déli részén egy kis szigeten található, ahol az emberek őrzik a régi halászhagyományokat és a természetet. Elsősorban helyi halászatból származó halakat és tenger gyümölcseit dolgoznak fel kézműves családi vállalkozásként. A sziget híres gasztronómiai hagyományait követik termékeik receptúrájában. Szenvedélyük, hogy minőségi alapanyagokból gourmet rilette-ket, leveseket, készételeket, fűszereket készítsenek. Algatermékeket is készítenek szintén a helyben, kézzel aratott tengeri algákból.

Halfajták kagyló
Összetétel Szent Jakab-kagyló 45%, tejszín, metélőhagyma 11%, fekete tőkehal, vaj, víz, búzaliszt, sárgarépa, Guérande-i só, petrezselyem 0.5%, fokhagma 0.2%, bors.
100 grammonként energiaérték 703 kJ/ 169 kcal; zsírok:11 g; ebből telített 6,9 g; szénhidrát 6,1 g; amelyből 0,9 g cukor; fehérje 11 g; só 1,1 g.
Allergének hal, tenger gyümölcsei, nyomokban tartalmazhat glutént és tejet.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után hűtőszekrényben 3 hónapig fogyasztható.

Tökéletes tálalás

Ennek a breton specialitásnak a fogyasztását előételként vagy könnyű ételként javasoljuk. A Szent Jakab-kagylóból készült ragu íze akkor teljesedik ki igazán, ha melegen tálaljuk. Ehhez elegendő, ha az eredeti üvegedényben 220°C-on 5 percig sütjük. A tálaláshoz sincs szükség külön edényre, az eredeti üvegedényben fogyaszthatjuk pirítóssal vagy francia toasttal, krutonnal, bagettel. Sőt a kis üvegedények még újrahasznosíthatóak is, ha apró magokat, fűszereket tárolunk bennünk a konyhánkban. Jó étvágyat és különleges ízélményt kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!