Leírás és Paraméterek
A Belle Iloise 90 éves fennállását idén ünneplő francia halkonzerv- és haltermék-specialista Franciaországban. A legfontosabb szempont számukra, hogy magas minőségű gourmet termékeket gyártsanak. Ezért specializálódtak három halfajtából készített haltermékekre: szardínia, tonhal és makréla. Termékeiket nagy gondossággal kézzel készítik és csomagolják. Rendkívül fontos a számukra a környezet megóvása, amire kiemelt figyelmet fordítanak termékeik gyártása során.
Tonhal-krém "Zanzibar" fűszerkeverékkel összetétel | fehér tonhal 46%, hagyma 14%, extra szűz olívaolaj, víz, almaecet, szilva 3%, kókuszolaj, tápiókakeményítő, fűszernövények, pirított hagyma 0,8%, só, paradicsompor, fűszerek (zeller, mustármag) 0,3%. |
Szardíniakrém whisky-vel összetétel | szardínia 53%, extra szűz olívaolaj, vaj, paradicsomsűrítmény, víz, whisky 2,3%, fűszerek, citromkivonat. |
Makréla rilette zöld citrommal összetétel | makrélafilé 60%, sertészsír 24,2%, fehér bor, hagyma, paradicsomsűrítmény, zöld citrom leve 1%, só, zöldfűszerek, bors. |
Makréla krém Menton-i citrommal összetétel | makrélafilé 50%, extra szűz olívaolaj, pirított hagyma 11,9%, citromlé 6,1%, paradicsom 4,7%, Provence-i fűszerek 1,8%, tápiókakeményítő, só, zöldfűszerek, Menton-i citrom 0,6%, fűszerek. |
Csendes-óceáni rózsaszín lazackrém tárkonnyal összetétel | Csendes-óceáni rózsaszín lazacefiél 48%, víz, napraforgóolaj, extra szűz olívaolaj, citromlé, fűszerek, amiből a tárkony 0,3%, paradicsomsűrítmény, tápiókakeményítő, pirított füstölt hagyma, só, cikóriarost, szőlőmagolaj, élesztőkivonat, fűszerek. |
Füstölt tonhal ratatouille üvegben összetétel | ratatouille 64% (piros paprika 21%, padlizsán 20%, paradicsom 12%, cukkini 10%), fehér füstölt tonhal 12%, víz, tejszín, zöld fűszernövények, amiből bazsalikom 2%, tojássárgája, tápiókakeményítő, cikóriarost, só, fűszerek. |
Szardíniadarabok paradicsommal üvegben összetétel | szardínia 30%, paradicsom 20%, hagyma, víz, zöld olívabogyó 6%, sárgarépa, extra szűz olívaolaj, fokhagyma, korall-lencse, burgonyakeményítő, paradicsompor, só, zöld fűszerek, fűszer, guarliszt. |
Allergének | tenger gyümölcsei, halak, tej, szulfitok. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
A rilette-ket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. Az ízélmény tovább fokozhatjuk, ha az eredeti breton toastokkal és krutonokkal tálaljuk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!