Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Francia gourmet halkrém-válogatás nagy (10 db) ajándékcsomagolásban

Belle Iloise
23.395 Ft
Menny.:db

Különleges francia halspecialitásokat tartalmazó ajándékcsomag díszcsomagolásban:

  • Szardíniakrém whiskyvel
  • Tonhal rilette olívaolajjal és zöld borssal
  • Tonhal rilette parmezánnal
  • Tőkehal rilette szecsuáni borssal
  • Tonhalkrém kétféle olívabogyóval és kapribogyóval
  • Fehér tonhal hab (dip) bazsalikommal
  • Homár hab (dip) cognac-kal
  • Makréla rilette zöld citrommal
  • Makréla rilette friss breton algával és citrommal
  • Csendes-óceáni rózsaszín lazackrém tárkonnyal

A termék kiszerelése: 10 x 60 g

Elérhetőség: Utolsó 6 db raktáron
Várható szállítás: 2022. december 06.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
23.395 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Belle Iloise 90 éves fennállását idén ünneplő francia halkonzerv- és haltermék-specialista Franciaországban. A legfontosabb szempont számukra, hogy magas minőségű gourmet termékeket gyártsanak. Ezért specializálódtak három halfajtából készített haltermékekre: szardínia, tonhal és makréla. Termékeiket nagy gondossággal kézzel készítik és csomagolják. Rendkívül fontos a számukra a környezet megóvása, amire kiemelt figyelmet fordítanak termékeik gyártása során.

Szardíniakrém whiskyvel összetétel szardínia 53%, extra szűz olívaolaj, vaj, paradicsomsűrítmény, víz, whisky 2,3%, fűszerek, citromkivonat.
Tonhal rilette olívaolajjal és zöld borssal összetétel fehér tonhal, extra szűz olívaolaj 24%, egész zöld bors 2,4%, só.
Tonhal rilette parmezánnal összetétel fehér tonhal 50%, sertészsír, hagyma, víz, piros paprika, parmezán 3%, paradicsomsűrítmény, fehér bor, tápiókakeményítő, zöld fűszernövény, só, élesztő, bors, alga (tengeri saláta).
Tőkehal rilette szecsuáni borssal összetétel tőkehal filé 54%, extra szűz olívaolaj, víz, pirított hagyma, tojássárgája, mustár, tápiókakeményítő, citromlé és héj, só, fűszerek, szecsuáni bors 0,09%, élesztő, fűszernövények, szárított algák.
Tonhalkrém olívával és kapribogyóval összetétel fehér tonhal 35%, fekete olívabogyó 18,5%, tojássárgája, extra szűz olívaolaj, kapribogyó 9,7%, víz, só, zöld fűszernövény, fűszerek.
Fehér tonhal hab (dip) bazsalikommal összetétel fehér tonhal 43%, víz, tejszín, napraforgóolaj, tojássárgája, extra szűz olívaolaj, bazsalikom 1,5%, paradicsomsűrítmény, tápiókakeményítő, élesztő, só, cukor, alga (wakamé), fűszerek.
Homár hab (dip) cognac-kal összetétel homár 27%, halak, víz, tojássárgája, királyrák, extra szűz olívaolaj, sárgarépa, tejszín, tápiókakeményítő, paradicsomsűrítmény, cognac 1,5%, élesztő, borecet, zöld fűszernövények, só, fűszerek. Makréla rilette zöld citrommal összetétel:makrélafilé 60%, sertészsír 24,2%, fehér bor, hagymák, paradicsomsűrítmény, zöld citrom leve 1%, só, zöld fűszernövények, bors.
Makréla rilette zöld citrommal összetétel makrélafilé 60%, sertészsír 24,2%, fehér bor, hagyma, paradicsomsűrítmény, zöld citrom leve 1%, só, fűszernövények, bors.
Makréla rilette friss breton algával és citrommal összetétel makrélafilé 57%, víz, napraforgóolaj, breton wakamé alga bio 6,7%, hagyma, citromlé 3,8%, tojássárgája, citromkonfit 0,8%, rizsliszt, tojásfehérje, só, fűszernövények, fűszerek.
Csendes-óceáni rózsaszín lazackrém tárkonnyal összetétel Csendes-óceáni rózsaszín lazacfilé 48%, víz, repceolaj, extra szűz olívaolaj, citromlé, tárkonyaroma 0,3%, paradicsomkoncentrátum, pirított hagyma, só, cikóriarost, szőlőmag olaj, élesztő, fűszerek.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.

Tökéletes tálalás

A rilette-ket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. Az ízélmény tovább fokozhatjuk, ha az eredeti breton toastokkal és krutonokkal tálaljuk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!