Blog

Escabeche – a mediterrán páclé királynője, ami meghódította a világot
Egy ősi marinálási eljárás, ami körbeutazta a Földet, és a mediterrán országokban talált otthonra a halak és tenger gyümölcsei ételekben.

A friss ízélmény szerepe a tonhal konzerv választékban
A modern életvitelünk egyik legnagyobb kihívása, hogy gyorsan és egyszerűen szeretnénk tápláló és finom ételeket fogyasztani, miközben kevés időnk marad főzni.

A ráksaláta varázsa a tenger gyümölcsei gasztronómiájában
A tenger gyümölcsei mindig is különleges helyet foglaltak el a gasztronómia világában. Ezek az ínycsiklandó alapanyagok nemcsak ízletesek, hanem egészségesek is és számos kultúra konyhájában megtalálhatók.

A halpástétom kalóriatartalma és jelentősége az étrendünkben
A halpástétom egy ízletes és sokoldalú étel, amelyet gyakran fogyasztunk szendvicsekben, tapasok részeként vagy akár önálló fogásként is. Azonban nemcsak az íze miatt érdemes odafigyelnünk rá, hanem a benne rejlő tápanyagok és kalóriák miatt is.

A homár szerepe a tenger gyümölcsei gasztronómiájában
A mediterrán térség ízei mindig is különleges helyet foglaltak el a gasztronómiában és amikor a tenger gyümölcsei kerülnek az asztalra, igazi kulináris élményben lehet részünk.

Zöld fokhagymaszár – egy igazi mediterrán íz
Antipasti friss, üde ízekkel, ami jellegzetesen spanyol, és egészséges is.

Tiszta étel, tiszta élmény - természetes halételek
Mit jelent a "clean label" élelmiszeripari trend? És miért keresik egyre többen ezeket a halételeket?

Mélytengeri sügér és yuzu – fine dining élmény otthon
A világ vezető éttermeinek kedvence, emellett egyre több ínyenc otthonában is feltűnik. Miért? Tudd meg a blogcikkünkből!

Tőkehalmáj - miért ínyenc különlegesség?
A halkonzervek között az egyik legkeresettebb és legegészségesebb finomság a tőkehalmáj. Mi az oka ennek?

Hogyan állítsunk össze egy tökéletes tapas tálat otthon?
Spanyol életérzés - hazahozhatod a nyaralásról a gasztroélményed!