Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Miért érdemes makrélát fogyasztani?

Miért érdemes makrélát fogyasztani?

A makréla az egyik legkülönlegesebb halfajta, amelyet a világ minden táján nagyra értékelnek egyrészt a szervezetre gyakorolt jótékony hatásai miatt, másrészt azért, mert igen sokoldalóan felhasználható.
Portugália kincse: miért világhírűek az olhãói halkonzervek?

Portugália kincse: miért világhírűek az olhãói halkonzervek?

Ha imádod a halkonzerveket, és szívesen fedezel fel új ízeket, biztosan hallottál már Portugália világhírű halkonzervjeiről. Az Atlanti-óceán partján fekvő Olhão városa nemcsak festői szépségével, hanem egyedülálló gasztronómiai örökségével is elbűvöl.
Szardella konzervből milyen ételeket készíthetek?

Szardella konzervből milyen ételeket készíthetek?

A szardella erős íze ellenére rendkívüli ízélményeket okozhat, ha kisebb mennyiségben, szinte fűszerként alkalmazzuk. Ebben a formában az előételtől a főételig, a reggelitől a vacsoráig sokféle finom és egészséges ételt készíthetünk belőle.
13 alacsony kalóriatartalmú étel az éhség ellen

13 alacsony kalóriatartalmú étel az éhség ellen

Te is fogyókúrázol, diétázol, vagy csak törekszel arra, hogy egészségesen étkezz? Ezekben az időszakokban veled is előfordul, hogy éhes maradsz vagy úgy érzed, hogy nem elég változatos az étrended?
Egészséges iskolai uzsonna gyerekeknek

Egészséges iskolai uzsonna gyerekeknek

Újra itt az iskolakezdés, ami mindig nagy feszültséggel jár szülőknek, gyerekeknek egyaránt. Kinőtt ruhák, új füzetek és íróeszközök, ahány tantárgy, annyi elvárás, szülői értekezlet…
Diszkrét luxus – szardínia „millésimée” a limitált szériás különleges minőség

Diszkrét luxus – szardínia „millésimée” a limitált szériás különleges minőség

A millésimée szardínia íze, mint a jó boré, csak érik az idővel.
Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier gourmet ajánlásai

Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier gourmet ajánlásai

Kovács Antal sommelier gourmet termékeinkhez ajánl magyar kézműves borokat, pezsgőket, habzóborokat
Mi is az a rilette, honnan ered, és hogy készül?

Mi is az a rilette, honnan ered, és hogy készül?

Rilette finom húsból vagy halból készült krém, ami kiváló lehet előételként, uzsonnaként, partikon inyencségként.
6 érdekesség, amit eddig nem tudtál a tenger gyümölcseiről

6 érdekesség, amit eddig nem tudtál a tenger gyümölcseiről

Egy kiváló tenger gyümölcsei élmény nem korlátozódik csak a rántott halra, sült keszegre, balatoni hekkre, vagy a horvát tengerparton kapható calamarira. A hal sokkal több, mint egy gyors és laktató strandétel. Bár hazánkban a halfogyasztás mértéke, mennyisége nagyban elmarad más, főleg tengerparti országokétól, azért a finom és egészséges halakat mi is szívesen esszük, kóstoljuk.