Blog

Miért érdemes makrélát fogyasztani?
A makréla az egyik legkülönlegesebb halfajta, amelyet a világ minden táján nagyra értékelnek egyrészt a szervezetre gyakorolt jótékony hatásai miatt, másrészt azért, mert igen sokoldalóan felhasználható.

Portugália kincse: miért világhírűek az olhãói halkonzervek?
Ha imádod a halkonzerveket, és szívesen fedezel fel új ízeket, biztosan hallottál már Portugália világhírű halkonzervjeiről. Az Atlanti-óceán partján fekvő Olhão városa nemcsak festői szépségével, hanem egyedülálló gasztronómiai örökségével is elbűvöl.

Szardella konzervből milyen ételeket készíthetek?
A szardella erős íze ellenére rendkívüli ízélményeket okozhat, ha kisebb mennyiségben, szinte fűszerként alkalmazzuk. Ebben a formában az előételtől a főételig, a reggelitől a vacsoráig sokféle finom és egészséges ételt készíthetünk belőle.

13 alacsony kalóriatartalmú étel az éhség ellen
Te is fogyókúrázol, diétázol, vagy csak törekszel arra, hogy egészségesen étkezz? Ezekben az időszakokban veled is előfordul, hogy éhes maradsz vagy úgy érzed, hogy nem elég változatos az étrended?

Regisztrálj – gyűjts pontokat – és vásárolj olcsóbban!
Pontokért forintot!

Egészséges iskolai uzsonna gyerekeknek
Újra itt az iskolakezdés, ami mindig nagy feszültséggel jár szülőknek, gyerekeknek egyaránt. Kinőtt ruhák, új füzetek és íróeszközök, ahány tantárgy, annyi elvárás, szülői értekezlet…

Diszkrét luxus – szardínia „millésimée” a limitált szériás különleges minőség
A millésimée szardínia íze, mint a jó boré, csak érik az idővel.

Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier gourmet ajánlásai
Kovács Antal sommelier gourmet termékeinkhez ajánl magyar kézműves borokat, pezsgőket, habzóborokat

Mi is az a rilette, honnan ered, és hogy készül?
Rilette finom húsból vagy halból készült krém, ami kiváló lehet előételként, uzsonnaként, partikon inyencségként.

6 érdekesség, amit eddig nem tudtál a tenger gyümölcseiről
Egy kiváló tenger gyümölcsei élmény nem korlátozódik csak a rántott halra, sült keszegre, balatoni hekkre, vagy a horvát tengerparton kapható calamarira. A hal sokkal több, mint egy gyors és laktató strandétel. Bár hazánkban a halfogyasztás mértéke, mennyisége nagyban elmarad más, főleg tengerparti országokétól, azért a finom és egészséges halakat mi is szívesen esszük, kóstoljuk.