Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Osztriga - az ínyencek csemegéje

Osztriga - az ínyencek csemegéje

Miért számít gourmet csemegének az osztriga? Melyik a legfinomabb osztriga? Hogyan készítsem el az osztrigát?
Tenger gyümölcsei: rákok, kagylók, puhatestűek - 2. rész

Tenger gyümölcsei: rákok, kagylók, puhatestűek - 2. rész

Folytatjuk a tenger gyümölcsei bemutatást a szívkagylóval és a tintahallal, amikkel valószínűleg már találkoztunk nyaralásaink során.
Tenger gyümölcsei: rákok, kagylók, puhatestűek - 1. rész

Tenger gyümölcsei: rákok, kagylók, puhatestűek - 1. rész

Kagyló, királyrák, osztriga… kulináris csemegék és nagyon egészségesek

Szent Jakab-kagyló vagy fésűkagyló - kulináris különlegesség

Szent Jakab-kagyló vagy fésűkagyló - kulináris különlegesség

Az ínyencek számára ismerősen cseng a Szent Jakab-kagyló vagy fésűkagyló neve, és valószínűleg kóstolták is már különleges diós, enyhén édes ízét.
 
Mi is az a rilette, honnan ered, és hogy készül?

Mi is az a rilette, honnan ered, és hogy készül?

Rilette finom húsból vagy halból készült krém, ami kiváló lehet előételként, uzsonnaként, partikon inyencségként.
Tapas, rilette, halpástétom - könnyű, finom és változatos ételkínálat baráti összejövetelekhez

Tapas, rilette, halpástétom - könnyű, finom és változatos ételkínálat baráti összejövetelekhez

Ételkínálat és ízletes ötletek baráti összejövetelekhez. Vagyis milyen egyszerű és finom apróságok kerüljenek az asztalra, hogy a vendégsereg mind a tíz ujját megnyalja?