Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Flavor Pearls® algagyöngy, algakaviár szarvasgomba ízesítésű

Christine Le Tennier
3.999 Ft
Menny.:db

Francia szabadalmaztatott algagyöngy szarvasgomba ízesítéssel Kitűnő tojásételekkel, libamájjal, kecskesajttal és rizottókkal például.

Javasolt adagolás: egy teáskanálnyi mennyiség egy ételhez.

A termék kiszerelése: nettó 50 g

Elérhetőség: 23 db raktáron
Várható szállítás: 2022. december 06.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
3.999 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Christine Le Tennier márka 100%-ban egészséges növényi gourmet termékeket készít. Christine 1986-ban találkozott először az ehető tengeri algákkal, amik azóta is állandó inspirációt nyújtanak számára ízgazdagságuk, sokféleségük, és végtelen felhasználási módjuk miatt. Algatermékeik számos innovációs díjat nyertek már. Számukra az ízélménynek mindig együtt kell járnia az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozással úgy, hogy a termékek gyártása során a természet erőforrásait is megóvják. Az antioxidánsokban, rostokban és nyomelemekben gazdag algákat gondosan válogatják, amiből mesterszakácsok készítenek hagyományos breton recepteket, és hoznak létre innovatív termékeket, mint pl. a szabadalmaztatott algagyöngyöt.

Terméktípus Flavor Pearls®
Összetétel víz, szarvasgomba ízesítés 2%, zselésítőanyag, algasó, kálciumklorát, tintahal tinta, ecetsav.
100 grammonként energiaérték 38 kJ/ 9 kcal; zsírok:0 g; ebből telített 0 g; szénhidrát 1,3 g; amelyből 1,3 g cukor; fehérje 0,8 g; só 12,4 g.
Allergének glutént tartalmaz, olyan üzemben készült, ami halakat és tenger gyümölcseit is feldolgoz.
Fogyasztható a gyártástól számított 1 év.
Tárolási javaslat felnyitás után hűtőben tárolható 5 napig.

Tökéletes tálalás

Ezek a Kombu Royal algából készült kis zselégyöngyök szétomlanak a szájban intenzív kulináris élményt okozva különféle ízesítésű folyékony belsejüknek köszönhetően. A tetszetős külső rafinált, eredeti és különleges ízélményt tartogat a sós és az édes teljes skáláján, így remekül illeszkedik számtalan ételfajtához az előételtől egészen a desszertig. Eperízű algagyöngy egy pohár pezsgőben vagy egy Szent Jakab-kagyló citrom és bors ízű algagyönggyel. Omlett szarvasgombás algagyönggyel fogyasztva, így téve egy hétköznapi ételt kulináris különlegességé. Használható alkoholos italokban (koktélok pl.), salátákban, desszertekben, rizottókban, tojásételekben, kecskesajttal, libamájjal stb., vagy díszítésként használva.

Javasolt adagolás: egy teáskanálnyi mennyiség egy ételhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!