Leírás és Paraméterek
A francia BORD à BORD 24 éve elkötelezett a bio algatermékek előállítása iránt a munkatársaik és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett. Termékeiket Bretagne-ban 100%-ban ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból készítik (tanúsítvány: ECOCERT – FR-BIO-01), és a helyi termelők termékeit részesítik előnyben. Mindemellett környezettudatos gyártási technológiát (pl. újrahasznosított csomagolás) alkalmaznak, a fenntartható gazdálkodás hívei. BORD à BORD Wakame (Undaria pinnatifida) barna színű algafaj, ami főzés után zöld színűvé vátozik, lágy, pengeformájú levelei vannak, roppanós levélerezettel, jellemzően az Atlanti-óceán partjainál termesztik. Magas vitamin- és ásványianyag-tartalmát a kíméletes eljárás – tengervízzel mosás, alacsony hőmérsékeleten történő dehidratálás, üvegházban szárítás és szitálás – segít megőrizni. Ez a termék 100%-ban növényi összetevőkből készült, semmilyen mesterséges adalék- vagy színezőanyagot nem tartalmaz! Ennek, valamint az alga kedvező élettani hatásai – vitamin- és ásványianyag-tartalom, egészségvédelem – miatt ajánljuk szenior korú, vegetáriánus, egészségtudatos, sportoló, gondos édesanya vásárlóinknak!
Állag szerint | alga krémek, pestok |
Bio | bio |
Származási ország | Franciaország |
Terméktípus | alga krémek, pestok |
Összetétel | tengeri spagetti alga 36%, piros kaliforniai paprika grillezve 18%, napraforgóolaj, hagyma, almaecet, olívaolaj, cukor, balzsamecet, bazsalikom, fokhagyma. |
100 grammonként | energiaérték 874 kJ/ 210 kcal; zsírok:18,3 g; ebből telített 2,2 g; szénhidrát 10 g; amelyből 7,7 g cukor; rost:2,5 g, fehérje 1 g; só 1,3 g. |
Allergének | nyomokban tartalmazhat tengeri gyümölcsöket, puhatestűeket, rákféléket, szóját, mustárt, szezámmagot, halat. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |