Leírás és Paraméterek
A francia BORD à BORD 24 éve elkötelezett a bio algatermékek előállítása iránt a munkatársaik és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett. Termékeiket Bretagne-ban 100%-ban ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból készítik (tanúsítvány: ECOCERT – FR-BIO-01), és a helyi termelők termékeit részesítik előnyben. Mindemellett környezettudatos gyártási technológiát (pl. újrahasznosított csomagolás) alkalmaznak, a fenntartható gazdálkodás hívei. BORD à BORD Wakame (Undaria pinnatifida) barna színű algafaj, ami főzés után zöld színűvé vátozik, lágy, pengeformájú levelei vannak, roppanós levélerezettel, jellemzően az Atlanti-óceán partjainál termesztik. Magas vitamin- és ásványianyag-tartalmát a kíméletes eljárás – tengervízzel mosás, alacsony hőmérsékeleten történő dehidratálás, üvegházban szárítás és szitálás – segít megőrizni. Ez a termék 100%-ban növényi összetevőkből készült, semmilyen mesterséges adalék- vagy színezőanyagot nem tartalmaz! Ennek, valamint az alga kedvező élettani hatásai – vitamin- és ásványianyag-tartalom, egészségvédelem – miatt ajánljuk szenior korú, vegetáriánus, egészségtudatos, sportoló, gondos édesanya vásárlóinknak!
Állag szerint | szárított algák |
Bio | bio |
Származási ország | Franciaország |
Terméktípus | szárított algák |
Összetétel | kombu royal alga (17,5%, ami 100g friss algának felel meg), napraforgómag, pirított szezámmag, kézműves ecetes szósz (almaecet, tamari szójaszósz, nádcukor, olívaolaj, napraforgóolaj, tengeri só, xantán (E415). |
100 grammonként | energiaérték 544 kJ/ 130 kcal; zsírok:10 g; ebből telített 0,1 g; szénhidrát 5,4 g; amelyből 1,5 g cukor; rost:3,3g , fehérje 3,1 g; só 2,8 g. |
Allergének | lehetséges tenger gyümölcsei, puhatestűek, rákfélék. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |