Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Chilis-gyömbéres makrélafilével töltött cukkinihajók

Chilis-gyömbéres makrélafilével töltött cukkinihajók
Könnyű elkészíteni és már a fűszerezéssel sem kell bajlódnod!

Hozzávalók:

 

 

Elkészítés:


Vágd félbe hosszában a cukkiniket, és óvatosan kanalazd ki a belsejüket egy kanállal.

A kikanalazott cukkinihúst pirítsd meg egy kevés olívaolajon, majd add hozzá az apróra vágott koktélparadicsomokat, az apróra vágott fokhagymát és a fűszerkeveréket.

Vedd le a tűzről a zöldségkeveréket, add hozzá a lecsöpögtetett makrélafiléket, és keverd össze alaposan, hogy jó tömör tölteléket kapj.

Töltsd meg a cukkiniket a keverékkel, szórd meg zsemlemorzsával vagy a reszelt sajttal, és süsd 15-20 percig 180 fokon, majd az aranybarna szín eléréséért 3 percig süsd magasabb hőmérsékleten vagy grill fokozaton.

Tálalási tipp: friss zöld salátával vagy jó kis házi kovászos uborkával még frissítőbb!

 

Jó étvágyat!
 

Tartalomhoz tartozó címkék: halkonzerv makrélafilé

Kapcsolódó tartalmak