Hozzávalók:
Elkészítés:
Vágd félbe hosszában a cukkiniket, és óvatosan kanalazd ki a belsejüket egy kanállal.
A kikanalazott cukkinihúst pirítsd meg egy kevés olívaolajon, majd add hozzá az apróra vágott koktélparadicsomokat, az apróra vágott fokhagymát és a fűszerkeveréket.
Vedd le a tűzről a zöldségkeveréket, add hozzá a lecsöpögtetett makrélafiléket, és keverd össze alaposan, hogy jó tömör tölteléket kapj.
Töltsd meg a cukkiniket a keverékkel, szórd meg zsemlemorzsával vagy a reszelt sajttal, és süsd 15-20 percig 180 fokon, majd az aranybarna szín eléréséért 3 percig süsd magasabb hőmérsékleten vagy grill fokozaton.
Tálalási tipp: friss zöld salátával vagy jó kis házi kovászos uborkával még frissítőbb!
Jó étvágyat!