Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szardíniakonzerv tejszínnel köpült vajjal, paradicsommal és Provence-i fűszerekkel - melegen fogyasztandó

Pointe de Penmarc'h
3.495 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 175
Különleges francia szardíniaspecialitás tejszínnel köpült vajjal, paradicsommal és Provence-i fűszerekkel - melegen fogyasztandó

A termék kiszerelése: nettó 115 g

Elérhetőség: Utolsó 11 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 28.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
3.495 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.

Halfajták szardínia
Származási ország Franciaország
Tálalás melegen fogyasztandó
Összetétel szardínia, paradicsomdarabok 7%, köpült vaj 7%, repceolaj, napraforgóolaj, só, Provence-i fűszerek 0,2%, fokhagyma, bors, fűszernövények, kurkuma.
100 grammonként energiaérték 989 kJ/ 238 kcal; zsírok:18 g; ebből telített 8,9 g; szénhidrát 0 g; amelyből 0 g cukor; fehérje 19 g; só 1 g.
Allergének hal, tej.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.

Tökéletes tálalás

Ezt a különleges szardíniakonzervet melegítve érdemes fogyasztani! A tökéletes ízélmény eléréséhez javasoljuk, hogy mielőtt megmelegítené a szardíniát, tegye a konzervet langyos vízbe, hogy a vajat cseppfolyós állagúvá tegye. Majd öntse a konzervdoboz tartalmát egy serpenyőbe és enyhe tűzön melegítse, hogy megőrizze a halhús lágy szerkezetét. Igazán ízletes fogást készíthetünk burgonya- vagy csicsókapürével, bab-, zeller-, karfiol- vagy egyéb zöldségkörettel. Fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!