Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Receptek

Receptek
Tapenád (tapenade) kence – olívabogyókrém szardellával

Tapenád (tapenade) kence – olívabogyókrém szardellával

Dél-franciaországi hagyományos előétel, amit többszáz éve készítenek. Elnevezése a Provance-i ’tapeno’ szóból ered, ami kapribogyót jelent.
Az igazi Cézár-saláta

Az igazi Cézár-saláta

Ha Cézár-salátát akarunk rendelni egy étteremben, akkor a csirkés vagy a tonhalas verzióból választhatunk. Pedig az eredeti amerikai receptben szardella szerepel. 
Heringfilé saláta francia halkonzervből

Heringfilé saláta francia halkonzervből

A hering mindig jó választás magas Omega-3 zsírsavtartalma miatt. Emellett enyhén füstölt íze minden receptet különlegessé tesz.
Makrélakonzervvel készített spagetti

Makrélakonzervvel készített spagetti

Ízletes és gyorsan elkészíthető!

Zöld gaspacho leves makrélakonzervvel

Zöld gaspacho leves makrélakonzervvel

Gyors és hűsítő leves meleg napokra
Halrilette készítése házilag halkonzervből

Halrilette készítése házilag halkonzervből

Finom és egészséges „kence”, ráadásul könnyű elkészíteni.

Ínyenc tonhalpástétom

Ínyenc tonhalpástétom

Gazdag és telt aromájú tonhalpástétom citrommal és szardellafilével
Portugál tonhalpástétom - ha szorít az idő

Portugál tonhalpástétom - ha szorít az idő

Ez a tonhalpástétom recept "vészhelyzetre" ideális, amikor kevés időnk van, és egyszerű, de finom halkrémet szeretnénk készíteni.
Tonhalpástétom házilag

Tonhalpástétom házilag

Sokféle ízletes tonhalpástétom kapható készen, még glutén- és tejmentes is, de sokan szeretik maguk elkészíteni a pástétomot minőségi összetevőkből.
Sushi bowl algapehellyel, csípős öntettel

Sushi bowl algapehellyel, csípős öntettel

Nincs időd főzni, mégis valami egészségesebbet ennél, mint egy szendvics? Találtál sokféle maradék zöldséget a hűtődben? Próbáld ki Zita bowl receptjét!