Receptek
Receptek

Tapenád (tapenade) kence – olívabogyókrém szardellával
Dél-franciaországi hagyományos előétel, amit többszáz éve készítenek. Elnevezése a Provance-i ’tapeno’ szóból ered, ami kapribogyót jelent.

Az igazi Cézár-saláta
Ha Cézár-salátát akarunk rendelni egy étteremben, akkor a csirkés vagy a tonhalas verzióból választhatunk. Pedig az eredeti amerikai receptben szardella szerepel.

Heringfilé saláta francia halkonzervből
A hering mindig jó választás magas Omega-3 zsírsavtartalma miatt. Emellett enyhén füstölt íze minden receptet különlegessé tesz.

Makrélakonzervvel készített spagetti
Ízletes és gyorsan elkészíthető!

Zöld gaspacho leves makrélakonzervvel
Gyors és hűsítő leves meleg napokra

Halrilette készítése házilag halkonzervből
Finom és egészséges „kence”, ráadásul könnyű elkészíteni.

Ínyenc tonhalpástétom
Gazdag és telt aromájú tonhalpástétom citrommal és szardellafilével

Portugál tonhalpástétom - ha szorít az idő
Ez a tonhalpástétom recept "vészhelyzetre" ideális, amikor kevés időnk van, és egyszerű, de finom halkrémet szeretnénk készíteni.

Tonhalpástétom házilag
Sokféle ízletes tonhalpástétom kapható készen, még glutén- és tejmentes is, de sokan szeretik maguk elkészíteni a pástétomot minőségi összetevőkből.

Sushi bowl algapehellyel, csípős öntettel
Nincs időd főzni, mégis valami egészségesebbet ennél, mint egy szendvics? Találtál sokféle maradék zöldséget a hűtődben? Próbáld ki Zita bowl receptjét!