Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Portugál tonhalpástétom - ha szorít az idő

Portugál tonhalpástétom - ha szorít az idő
Ez a tonhalpástétom recept "vészhelyzetre" ideális, amikor kevés időnk van, és egyszerű, de finom halkrémet szeretnénk készíteni.

Hozzávalók:

  • tonhalkonzerv
  • vöröshagyma
  • fokhagyma
  • oregánó
  • petrezselyem
  • majonéz
  • mustár
  • citromlé

Elkészítés:

Csöpögtessük le a tonhalkonzervet, és törjük össze egy villa segítségével a tonhalfilét.

A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk fel apró darabokra, és tegyük bele a tonhallal együtt egy tálba. Adjuk hozzá a többi alapanyagot is és keverjük össze alaposan egy fakanállal. És már tálalhatjuk is!

Tartalomhoz tartozó címkék: halkonzerv