Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Füstölt tőkehalmáj szárított paradicsommal és bazsalikommal

Pointe de Penmarc'h
3.671 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 184
Különleges francia tőkehalmáj specialitás szárított paradicsommal és bazsalikommal

A termék kiszerelése: nettó 121 g

Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2025. május 15.
Prémium kínálat
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Széles választék
Közel 350 termék, folyamatosan bővülő kínálat.
Exkluzív termékek
Csak itt vásárolhatóak meg!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 10.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
3.671 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.

Állag szerint rilette
Halfajták tőkehal
Összetétel füstölt tőkehalmáj és tőkehalolaj 98,2%, szárított paradicsom 0,8%, só, szárított bazsalikom 0,2%
100 grammonként energiaérték 2284 kJ/ 555 kcal; zsírok:58 g; ebből telített 9,5 g; szénhidrát 2,7 g; amelyből 0 g cukor; fehérje 5 g; só 0,8 g.
Allergének hal.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.

Tökéletes tálalás

A halkrémeket, halhabokat, halriletteket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. Az ízélmény tovább fokozhatjuk, ha az eredeti breton toastokkal és krutonokkal tálaljuk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!