Youtube videók
Leírás és Paraméterek
A francia BORD à BORD 24 éve elkötelezett a bio algatermékek előállítása iránt a munkatársaik és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett. Termékeiket Bretagne-ban 100%-ban ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból készítik (tanúsítvány: ECOCERT – FR-BIO-01), és a helyi termelők termékeit részesítik előnyben. Mindemellett környezettudatos gyártási technológiát (pl. újrahasznosított csomagolás) alkalmaznak, a fenntartható gazdálkodás hívei.
BORD à BORD Vörösalga (dulse) pesto paradicsommal enyhén csípős, és harmonikus ízélményt kínál. Ennek a különleges vörösalgának – amit Franciaország breton partvidékén termesztenek - a természetes ízvilágát fokozza a paradicsom és az „espelette” (baszk) paprika használata.
Ez a termék 100%-ban növényi összetevőkből készült, semmilyen mesterséges adalék- vagy színezőanyagot nem tartalmaz! Ennek, valamint az alga kedvező élettani hatásai – vitamin- és ásványianyag-tartalom, egészségvédelem – miatt ajánljuk szenior korú, vegetáriánus, egészségtudatos, sportoló, gondos édesanya vásárlóinknak!
Ételreceptet talál a vörösalga pestoval receptjeink között.
Bio | bio |
Allergének | gluténmentes minősítésű |
Terméktípus | alga krémek, pestok |
Összetétel | vörösalga (palmaria palmata) 21,3%, napraforgóolaj, paradicsomkoncentrátum 17,2%, bazsalikom, víz, extra szűz olívaolaj, szűrt tengervíz, fokhagyma, oregáno, „espelette” paprika por 0,45%, tengeri só |
100 grammonként | energiaérték 257 Kcal / 1062 KJ /; zsírok 25 g; ebből telített 3,1 g; szénhidrát 2,7 g; amelyből 1 g cukor; fehérje 1,6 g; só 0,71 g, élelmi rost:2,5 g |
Allergének | nyomokban tartalmazhat egyéb tenger gyümölcseit (rák- és halfélék, puhatestűek), mogyoróféléket, szezámmagot, zellert, szóját, mustárt. |
Fogyasztható | a gyártástól számított 3 évig. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után hűtőszekrényben 10 napig tárolható. |