Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékötletek nőknek

Ajándékötletek nőknek
Születésnap, névnap, házassági évforduló, vagy éppen a kolléganőnket, barátnőnket szeretnénk meglepni? Ötletekkel segítünk!

Létezik tipikus női ajándék?

A nők esetében is hajlamosak vagyunk sablonokban gondolkodni, és kizárólag a „nőiesnek” gondolt ötleteket figyelembe venni, mint pl. parfüm, ékszer, divatcikk. Többnyire azért, mert azt gondoljuk, ezzel nem hibázhatunk. Pedig pont emiatt nem adnak igazi élményt, nem okoznak pozitív meglepetést a megajándékozottnak.

Léteznek sokkal személyre szabottabb ajándékötletek is a nők számára, amik kötődhetnek a kedvenc időtöltésükhöz, szenvedélyükhöz, vagy a számukra fontos értékekhez pl. környezetvédelem, egészségtudatosság, főzés.

Emellett lehetnek olyan ajándékok is, amikkel a hozzájuk való kötődésünket tudjuk kifejezni. Ilyenek lehetnek egy a számunkra fontos közös emlék, utazás felelevenítése például egy gourmet étellel, amit közösen fogyasztottunk egy külföldi utazás alkalmával.

nők számára ideális ajándék a közös élményre utalás

Ha gyakran utaztok mediterrán országokba, vagy tengerpartokra, akkor a gourmet hal- és algatermékek is ideális karácsonyi ajándékok lehetnek. Finom ízük mellett ráadásul még egészségesek is!

Az Íztengernél minden terméket saját magunk gondosan válogattunk, kóstoltunk, így biztosítjuk, hogy csak magas minőségű termékekkel találkozzatok. Ezek a termékek máshol Magyarországon nem kaphatóak, így ritka, különleges ajándékot adhatsz szeretteidnek, kollégáidnak.


És akkor nézzük a nők számára ajánlott ajándékötleteket:

Azoknak a nőknek, akiknek fontos a saját és családjuk egészsége jó ötlet lehet az organikus algákból készített termékek, ezek közül is kiemelten a spirulinák különböző superfood-okkal.

spirulina superfoodokkal a fittségért, egészségért

Vegánok és vegetáriánusok számára ínyenc különlegességek lehetnek a különböző ízesítésű algakrémek és algatatárok.

algából készült vegán krémek alga tatár vegán krém

 

A különböző vendégségek, baráti összejövetelek szervezésének, az előkészületek megkönnyítéséhez:

Langusztakrém-leves francia leveskrutonnal

francia langusztakrém leves
A közös étkezések örömének megteremtéséhez francia különleges halrilettek, dipek és tapasok

  halból készített tapas a közös beszélgetésekhez halrilettek pirítóson közös programokhoz

Ha éppen édesszájú a megajándékozni kívánt hölgy és még az alakjára is szeretne vigyázni, jó választás lehet az algákkal dúsított csokoládé.

algával dúsított csokoládék

És ha a hölgy éppen diétázik, akkor se ess kétségbe. Az algák mellett - aminek vagy alacsony vagy 0 a szénhidráttartalma - találsz nálunk olyan tonhalkonzerveket, amiket ásványvízben tettek el, hogy még a szósz se növelje a kalória- és szénhidráttartalmukat!

tonhalkonzerv Monchique portugál lúgos ásványvízben

Ha úgy érzed, hogy nem az erősséged a karácsonyi díszcsomagolás elkészítése, ne csüggedj! Különleges francia díszdobozokban megvásárolható ajándékcsomagokat találsz nálunk.

  ajándékcsomag halrilettekből összeállítva
És ha azt gondolod, hogy a hozzád közel álló nő büszke női mivoltára, akkor itt egy női szerep fontosságát hangsúlyozó ajándékötlet:
A Groix&Nature francia családi vállalkozás őrzi annak a szigetnek a hagyományait, ahol él és dolgozik. 160 éve minden évben elkészíti híres szardínia rilette-jét, aminek a receptje 1860 óta öröklődik kizárólag a család női tagjain keresztül, hogy megőrződjön a 2020-as évekig is.

szardinia rilette Franciaországból

Tartalomhoz tartozó címkék: egészség gourmet