Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

rilette

Osztriga - az ínyencek csemegéje

2023. 01. 27. 13:10:18
Miért számít gourmet csemegének az osztriga? Melyik a legfinomabb osztriga? Hogyan készítsem el az osztrigát?

Ajándékötletek férfiaknak

2022. 11. 16. 09:34:58
A sablonos zokni ötleteken és kötött pulóvereken túl…

Ajándékötletek nőknek

2022. 11. 15. 15:28:20
Születésnap, névnap, házassági évforduló, vagy éppen a kolléganőnket, barátnőnket szeretnénk meglepni? Ötletekkel segítünk!

Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier gourmet ajánlásai

2022. 10. 24. 12:37:14
Kovács Antal sommelier gourmet termékeinkhez ajánl magyar kézműves borokat, pezsgőket, habzóborokat

Tenger gyümölcsei: rákok, kagylók, puhatestűek - 2. rész

2022. 10. 18. 20:06:54
Folytatjuk a tenger gyümölcsei bemutatást a szívkagylóval és a tintahallal, amikkel valószínűleg már találkoztunk nyaralásaink során.

Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier

2022. 09. 28. 15:39:13
Aki szereti a jó minőségű bort, annak számára ismerősen cseng Kovács Antal sommelier neve.

Tenger gyümölcsei: rákok, kagylók, puhatestűek - 1. rész

2022. 09. 25. 18:26:52

Kagyló, királyrák, osztriga… kulináris csemegék és nagyon egészségesek

Szent Jakab-kagyló vagy fésűkagyló - kulináris különlegesség

2022. 09. 05. 14:11:06
Az ínyencek számára ismerősen cseng a Szent Jakab-kagyló vagy fésűkagyló neve, és valószínűleg kóstolták is már különleges diós, enyhén édes ízét.
 

Mi is az a rilette, honnan ered, és hogy készül?

2022. 08. 29. 18:00:00
Rilette finom húsból vagy halból készült krém, ami kiváló lehet előételként, uzsonnaként, partikon inyencségként.

Halrilette készítése házilag halkonzervből

2022. 08. 29. 08:37:00

Finom és egészséges „kence”, ráadásul könnyű elkészíteni.