Nori- értékes tápanyagok környezetbarát csomagolásban
Az előállítás és a csomagolás kapcsán egyaránt lényeges a fenntarthatóság. A nori kedvelői mindezt szem előtt tartják, a számukra ideális márka kiválasztásakor. Egyébként rendkívül gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban, kiváló fehérjeforrás. A megfelelő szárítási folyamatnak köszönhetően pedig, az algákban levő értékes anyagok megőrizhetővé válnak, ezzel az egészséges táplálkozást szolgálva. A mesterséges színezékeket, adalékanyagokat nem tartalmazó, 100%-ban természetes, vegánoknak, sportolóknak, az egészséges étkezésre odafigyelő ínyenceknek egyaránt javasolható.
A sokak kedvencének számító sushi egyik alapjának számító készítmény, akár smoothie készítésekor is előtérbe kerülhet. A nori alga gyömbérrel energiát adó elegy, csokoládéval megbolondítva pedig az ízlelőbimbókat is elkényezteti. Érdemes esélyt adni a hazai konyhaművészetben kevésbé használt alapanyagoknak, hiszen a kiegyensúlyozott és egészséges étkezés alapjai gyakran éppen a tengeri kapcsolattal rendelkező országokból érkeznek. Induljanak a napok izgalmas alapanyagokkal, akár smoothie formájában!