Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mélytengeri sügér rilette japán Yuzuval

Le Grand Lejon
2.465 Ft
Menny.:db
Francia különleges rilette mélytengeri sügérből és japán Yuzuval.

A termék kiszerelése: nettó 90 g

Elérhetőség: Utolsó 10 db raktáron
Várható szállítás: 2022. december 06.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
2.465 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Le Grand Lejon a legnagyobb füstölt és pácolt haltermékekkel foglalkozó gyártó Bretagne északi részén, aki a régi hagyományok mentén készíti termékeit 1953 óta. Egyszerű, minőségi (MSC fenntartható halászatból) és egészséges összetevőkből („Clean Label” – tiszta címke), pálmaolaj, ízfokozó és mesterséges színezőanyagok nélkül készülnek termékeik. Céljuk, hogy a breton partok mentén fogható halakból, kagylókból készítsenek riletteket, dip-eket, tradicionális halleveseket. A közelmúltban bővítették termékkínálatukat algatermékekkel, amik szintén a breton partok mentén ökológiai gazdálkodásból származnak.

Állag szerint rilette
Halfajták különleges halak
Összetétel mélytengeri sügér 50%, tejszín, Yuzu-lé 5%, metélőhagyma, mustár, sárgarépa, rizsliszt, só, bors.
100 grammonként energiaérték 648 kJ/ 156 kcal; zsírok:9,4 g; ebből telített 4,9 g; szénhidrát 3,4 g; amelyből 1,1 g cukor; fehérje 14 g; só 1 g.
Allergének halak, tenger gyümölcsei, tej, szulfit.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után hűtőszekrényben tartva 2-3 napig eltartható.
Fogyasztható a gyártástól számított 24 hónap.

Tökéletes tálalás

A rilette-ket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. Az ízélmény tovább fokozhatjuk, ha az eredeti breton toastokkal és krutonokkal tálaljuk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!