Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

St-Brieuc öbli Szent Jakab-kagyló rilette (különleges minőség)

Le Grand Lejon
4.515 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 226
St-Brieuc öbli Szent Jakab-kagylóból - vadon élő, különleges gourmet ízvilágú - készített francia rilette

A termék kiszerelése: nettó 90 g

Elérhetőség: Utolsó 18 db raktáron
Várható szállítás: 2024. július 30.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
4.515 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

A Le Grand Lejon a legnagyobb füstölt és pácolt haltermékekkel foglalkozó gyártó Bretagne északi részén, aki a régi hagyományok mentén készíti termékeit 1953 óta. Egyszerű, minőségi (MSC fenntartható halászatból) és egészséges összetevőkből („Clean Label” – tiszta címke), pálmaolaj, ízfokozó és mesterséges színezőanyagok nélkül készülnek termékeik. Céljuk, hogy a breton partok mentén fogható halakból, kagylókból készítsenek riletteket, dip-eket. Kiváló kísérője lehet baráti beszélgetéseknek, családi összejöveteleknek, vagy ha csak egy könnyű reggelire, vacsorára vágyunk, de tökéletes előétel is lehet belőle. Könnyen magunkkal vihetjük bárhová – munkahely, kirándulás, iskola, utazás -, hosszan eltartható. A rilette-k és dip-ek segítségével változatosabbá tehetjük a halfogyasztásunkat, ami fehérje-, ásványianyag-, és omega-3-olaj-tartalmával jó hatással lehet egészségünkre. Ezeket a krémes és szálkamentes finomságokat a gyerekek is szívesebben megkóstolják!

Állag szerint rilette
Halfajták kagyló
Összetétel Szent Jakab-kagyló 30%, tejszín, halfilék 29%, hagymák, sárgarépa, só, metélőhagyma, fokhagyma, xantán- és guárgumi, tejfehérje, bors.
100 grammonként energiaérték 608 kJ/ 146 kcal; zsírok:9,8 g; ebből telített 6,4 g; szénhidrát 2,5 g; amelyből 1,3 g cukor; fehérje 12 g; só 1,6 g.
Allergének halakat, tenger gyümölcseit, tejet tartalmaz.
Fogyasztható a gyártástól számított 2 évig.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felbontás után 3-4 napig hűtőszekrényben eltartható.

Tökéletes tálalás

A rilette-ket és dipeket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. A dipeket különböző chipsekkel, snackkekkel, grissinikkel vagy akár hasábra vágott nyers zöldségekkel (szárzeller, kígyóuborka, sárgarépa) mártogathatjuk. Algás tortillachips-szel és algasnackkel különleges ízélményben lehet részünk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!