Leírás és Paraméterek
A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak. Előételként zöldsalátával a katalán fehér germon tonhal igazi siker! Ugyanolyan finom melegen és rizzsel vagy algatésztával elkészítve. Vagy, ha egy különleges szendvicset szeretnénk készíteni, ahhoz is kiváló választás hidegen felhasználva.
Halfajták | tonhal |
Szósz | különleges ízesítés |
Származási ország | Franciaország |
Összetétel | fehér germon tonhal 25%, víz, paradicsompüré 17%, hagyma 15%, sárgarépa 6%, napraforgóolaj, zöldpaprika 4%, ecet, só, fokhagyma 1%, cukor, guárliszt. |
100 grammonként | energiaérték 460 kJ/ 110 kcal; zsírok:5,9 g; ebből telített 0,8 g; szénhidrát 3,5 g; amelyből 3,5 g cukor; fehérje 9,7 g; só 1 g. |
Allergének | halat és tenger gyümölcseit is feldolgozó üzemben készült. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Ez a különleges fehér germon tonhal hidegen és melegen egyaránt különleges ízélményt okoz.
Hidegen ínyenc szendvicset készíthetünk vele, vagy salátában, nyers zöldségekkel és tabuléval tálalhatjuk.
A katalán szósszal készített fehér germon tonhal akkor is nagyon finom, ha néhány másodpercre átmelegítjük a mikróban, vagy serpenyőben gyorsan felmelegítjük. Fogyaszthatjuk basmati rizzsel, bulgurral, tésztával vagy algás tésztával.
Bármelyik fogyasztási módot is választod, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!