Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csicseriborsó piquillo paprikával és tonhal hasaljával

Csicseriborsó piquillo paprikával és tonhal hasaljával
Alacsony kalóriatartalmú, mégis laktató és egészséges étel. Fogyaszthatod melegen vagy hidegen is.

Az étel még különlegesebb lesz, ha kiemelkedően jó minőségű tonhalat (fehér germon tonhal hasaalja) használsz hozzá.


Hozzávalók:

 

Elkészítés:

A fokhagymagerezdeket és a hagymát finomra vágjuk, és egy serpenyőben az olajon megpirítjuk. Amikor elkezdenek barnulni, hozzáadjuk a paradicsomot, a szeletelt piquillo paprikát, a cukrot, a köményt, ízlés szerint a borsot, a sót és a csicseriborsót. Érdemes a csicseriborsó konzerv levével egy kicsit összefőznünk, mert sok értékes tápanyagot tartalmaz. Közepes lángon főzzük 10-15 percig.


Az idő elteltével levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tonhalkonzervet, összekeverjük, és tálaljuk.

Jó étvágyat!
 

Tartalomhoz tartozó címkék: tapas csicseriborsó