Hasonló termékek
Leírás és Paraméterek
Cárcar: a hagyomány tisztelete minden falatban. Navarra régiójából származó, autentikus spanyol receptek alapján készült termékek – egyszerű, természetes alapanyagokból, kézműves minőségben. A spanyol Lodosa-i eredetvédett piquillopaprika (D.O. Piquillo de Lodosa) kizárólag a Navarra régió kiválasztott területein terem, és kézzel szüretelik, majd hagyományosan kemencében sütik és hámozzák. Eredetvédelmi státusza garantálja az autentikus ízvilágot: édeskés, enyhén füstös, harmonikus karakterrel rendelkezik. Töltve, grillezve vagy tapas részeként igazi gasztronómiai különlegesség, amely a spanyol konyha egyik ikonikus alapanyaga.
Származási ország | Spanyolország |
Hozzávalók fajtája | zöldség |
Összetétel | Lodosa-i piquillo paprika, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) |
100 grammonként | energiaérték 40 Kcal / 169 kJ; zsírok ˂0,5 g; ebből telített ˂0,5 g; szénhidrát 7,7 g; amelyből 6,1 g cukor; fehérje 1,4 g; só 0,71 g |
Fogyasztható | lásd a csomagoláson. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után 5 napig hűtőszekrényben tárolható. |
Tökéletes tálalás
Ez a prémium zöldségkonzerv ideális választás mediterrán stílusú tapas tálak összeállításához – fogyasztható önmagában, olívaolajjal meglocsolva, friss kenyérrel vagy sajtok, sonkák, halkészítmények mellé kínálva. Nem főzeléknek való, hanem ínyenc előételekhez, salátákhoz vagy kreatív vendégváró falatokhoz. Ha a spanyol konyha autentikus ízeit keresed otthonra, ezzel a kézműves minőségű zöldséggel könnyedén elérheted.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!