Hasonló termékek
Leírás és Paraméterek
Cárcar: a hagyomány tisztelete minden falatban. Navarra régiójából származó, autentikus spanyol receptek alapján készült termékek – egyszerű, természetes alapanyagokból, kézműves minőségben. A pedrosillano csicseriborsó egy különleges, apró szemű fajta, amely Nyugat-Spanyolország híres La Armuña régiójából származik. Jellegzetessége a telt, enyhén édeskés íz és az „al dente” textúra, amely főzés után is kellemesen rugalmas marad. Tapasokhoz, salátákhoz vagy meleg egytálételekhez is kiváló választás az igényes ínyenceknek.
Hozzávalók fajtája | zöldség |
Összetétel | csicseriborsó, víz, só, tartósítószer (nátrium-metabiszulfit) |
100 grammonként | energiaérték 63 Kcal / 347 kJ; zsírok 2 g; ebből telített ˂0,5 g; szénhidrát 9,1 g; amelyből 0 g cukor; fehérje 4,9 g; só 0,7 g, növényi rost 4,4 |
Fogyasztható | lásd a csomagoláson. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után 5 napig hűtőszekrényben tárolható. |
Tökéletes tálalás
Ez a prémium zöldségkonzerv ideális választás mediterrán stílusú tapas tálak összeállításához – fogyasztható önmagában, olívaolajjal meglocsolva, friss kenyérrel vagy sajtok, sonkák, halkészítmények mellé kínálva. Nem főzeléknek való, hanem ínyenc előételekhez, salátákhoz vagy kreatív vendégváró falatokhoz. Ha a spanyol konyha autentikus ízeit keresed otthonra, ezzel a kézműves minőségű zöldséggel könnyedén elérheted.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!