Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üveges tintahal saját tintájában: ha valami különlegesre vágysz

Üveges tintahal saját tintájában: ha valami különlegesre vágysz

A tintahal fogyasztása nem új dolog, hiszen a tenger gyümölcseit már 150 ezer évvel ezelőtt is étkezési célra használták elődeink. Napjainkban frissen és konzerv formájában egyaránt elérhetőek a mediterrán ízvilágot idéző finomságok.

A halpástétomok, algatermékek ugyan még nem képezik itthon a mindennapi étkezés részét, de egyre többen nyitottak a különleges ízvilág irányába. Nemcsak ünnepnapokon és alkalmakkor kerülnek az asztalra a tenger gyümölcsei, hanem egyébként is, ha valami különlegest fogyasztana az ember. 

Bébi tintahal a saját tintájában

A kalmárként is ismert tintahal saját tintájában is beszerezhető, ráadásul az olívaolaj, a fehérbor és a paradicsom ízvilágával társítva. A tipikus spanyol étel főtt rizzsel vagy sült burgonyával kitűnő választásnak bizonyul főétkezés gyanánt. A hagyományos spanyol finomság szószában egyébként fűszerek, só, hagyma és fokhagyma is megtalálható. Az Agromar spanyol kézműves családi cég kínálatában nemcsak a tintahal iránt érdeklődők találhatják meg a számításukat, hanem olyan különlegességek is megtalálhatóak a gourmet választékban, mint a skorpiórák, a vörös skorpióhal vagy a jól ismert tonhal. 

A gasztronómiai élmények, a kedvenc ízek mellett, a hétköznapi étkezési szokásoktól kissé távolabb álló étkek megkóstolását is magukban foglalják. A hazai ínyencek minden korábbinál nyitottabbak a halkészítményekre, a tenger gyümölcsei által kínált élményekre. Az online rendelés kényelmét kihasználva, feltöltheted a raktáraidat spanyol receptúra alapján készített készítményekkel. 

Tartalomhoz tartozó címkék: bébi tintahal tintahal