A halpástétomok, algatermékek ugyan még nem képezik itthon a mindennapi étkezés részét, de egyre többen nyitottak a különleges ízvilág irányába. Nemcsak ünnepnapokon és alkalmakkor kerülnek az asztalra a tenger gyümölcsei, hanem egyébként is, ha valami különlegest fogyasztana az ember.
Bébi tintahal a saját tintájában
A kalmárként is ismert tintahal saját tintájában is beszerezhető, ráadásul az olívaolaj, a fehérbor és a paradicsom ízvilágával társítva. A tipikus spanyol étel főtt rizzsel vagy sült burgonyával kitűnő választásnak bizonyul főétkezés gyanánt. A hagyományos spanyol finomság szószában egyébként fűszerek, só, hagyma és fokhagyma is megtalálható. Az Agromar spanyol kézműves családi cég kínálatában nemcsak a tintahal iránt érdeklődők találhatják meg a számításukat, hanem olyan különlegességek is megtalálhatóak a gourmet választékban, mint a skorpiórák, a vörös skorpióhal vagy a jól ismert tonhal.
A gasztronómiai élmények, a kedvenc ízek mellett, a hétköznapi étkezési szokásoktól kissé távolabb álló étkek megkóstolását is magukban foglalják. A hazai ínyencek minden korábbinál nyitottabbak a halkészítményekre, a tenger gyümölcsei által kínált élményekre. Az online rendelés kényelmét kihasználva, feltöltheted a raktáraidat spanyol receptúra alapján készített készítményekkel.