Leírás és Paraméterek
Az Agromar spanyol kézműves családi cég, ami 1926 óta készít halkonzerveket. Az igazi fellendülést az 1948-ben kitalált tengeri sün ikrájából készített konzerv jelentette, ami jelentős marketing lehetőségeket hozott számukra. Így 1968-ban létre is hozhatták az Agromar márkanevet és a mai halkonzerv-gyárat. A vállalat mára kizárólag gourmet termékeket készít nemzetközi piacokra, és olyan különlegességekről ismert, mint a Cantabria-i szardella, Germon tonhal, skorpiórák, vörös skorpióhal, amiket limitált darabszámban készítenek.
Halfajták | tenger gyümölcsei |
Szósz | különleges ízesítés |
Származási ország | Spanyolország |
Összetétel | bébi tintahal (68%), paradicsomsűrítmény, hagyma, olívaolaj, fehérbor, tintahal tinta (1%). |
100 grammonként | energia 730 kJ/ 175 kcal; zsírok:11 g; ebből telített 2 g; szénhidrát 5 g; amelyből 2 g cukor; fehérje 14 g; só 1,1 g. |
Allergének | tenger gyümölcsei, szulfitok. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Ez a saját tintájában eltett tintahal tipikus spanyol étel, amit tradícionális receptúra alapján egy hagymából, fokhagymából, fűszerekből, sóból és olívaolajból készített szósszal töltöttek meg. Javasoljuk, hogy fogyaszd előételként egy hagyományos spanyol menüsorban, vagy kisétkezésként. Mivel ezt a tintahalat az Agromar szakácsai már elkészítették, neked csak meg kell melegítened a mikrohullámú sütőben, vagy az üveget vízfürdőbe téve, és már is fogyaszthatod. A legfinomabb roppanós sült burgonyával vagy a spanyol hagyományok szerint főtt rizzsel fogyasztva. Fantasztikus ízélményeket kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!