Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tőkehalmáj naranccsal és mézzel

Pointe de Penmarc'h
3.370 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 169
Különleges gourmet francia tőkehalmáj specialitás naranccsal és mézzel

A termék kiszerelése: nettó 121 g

Elérhetőség: Utolsó 9 db raktáron
Várható szállítás: 2024. július 30.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
3.370 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

"Az Íztenger vizeiről most a “Pointe de Penmarch” Mézes-Narancsos Tőlehalmáj akadt a hálómba. Elegáns citrusos aláfestés, felsejlő édesség, krémes - már-már balzsamos - textúra. Olyan finom, hogy nem tudtunk leállni vele. Önálló fogásnak is beillik, de mi ezúttal előételként fogyasztottuk. A siker osztatlan volt!"
ovács Antlal örökös magyar bajnok sommelier.

A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.

Állag szerint rilette
Halfajták tőkehal
Összetétel füstölt tőkehalmáj és tőkehalolaj 89%, méz 5,6%, narancs 4%, só.
100 grammonként energiaérték 2143 kJ/ 520 kcal; zsírok:53 g; ebből telített 8,7 g; szénhidrát 6,3 g; amelyből 4,6 g cukor; fehérje 4 g; só 1 g.
Allergének hal.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.

Tökéletes tálalás

A halkrémeket, halhabokat, halriletteket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. Az ízélmény tovább fokozhatjuk, ha az eredeti breton toastokkal és krutonokkal tálaljuk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!