Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tőkehalmáj mediterrán ízesítéssel

Tőkehalmáj mediterrán ízesítéssel

A tőkehalmáj a hazai áruházak polcain is megtalálható, ám korántsem mindegy, hogy milyen minőségben kerül az alapanyag a tányérokra. Az előételként, vacsorára, különleges ízekre vágyva egyaránt remek választásnak bizonyuló készítmény a prémium összetételnek köszönheti, hogy egyre többen megismerkednek vele hazánkban is. A felelős halászatból származó halfélék és a tenger gyümölcsei konzerv formájában is elérhetőek, így mindig lehet belőlük otthon. 

 

Tőkehalmáj vásárláskor figyelj az összetevőkre!

A minden korábbinál szélesebb halkonzerv kínálatban, laikusként nem könnyű eligazodni. Az árak ugyan lényegesek, de az összetevők annál inkább figyelmet érdemelnek. A füstölt tőkehalmáj és az értékes tőkehalolaj már önmagában kulináris élményt biztosít. Különösen így van ez akkor, ha ezek szinte teljes egészében kiteszik az összetevők listáját. Az elképesztő ízekről a szárított paradicsom, némi só és szárított bazsalikom gondoskodnak. A mediterrán országokban előszeretettel használt ízek megadják a különleges aromát, ami a hazai konyha kedvelőinek körében is beváltja a hozzá fűzött reményeket. 

A tőkehalmáj remek választás pirítósra, szendvics feltétként, de akár mártogatós is készíthető a felhasználásával. Betárazhatsz belőle, hiszen sokáig eltartható és mindig jól jön, ha van mihez nyúlni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen keresik a prémiumminőségű összetevőkből álló halkonzerveket. A tintahal saját tintájában, az algatermékek és a halpástétomok mellett, a hal rilettek és a gourmet ajándékcsomagok is egyre inkább előtérbe kerülnek az ünnepekhez közeledve. 

Tartalomhoz tartozó címkék: füstölt tőkehalmáj tőkehalmáj