Jó hír a tengeri étkek rajongóinak, hogy ma már prémiumkategóriás konzervek, pástétomok és rilettek is elérhetőek hazánkban. A készítmények vitaminokban, ásványi anyagokban és a szervezet számára nélkülözhetetlen Omega-zsírsavakban egyaránt gazdagok, ráadásul igazi ínyencségnek számítanak.
A tőkehalmáj tökéletes vendégváró ételnek
A minőségi konyhaművészet alapja az alapanyagok körültekintő megválasztása. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem mindig van lehetőség friss halak beszerzésére, ilyenkor a tradicionális módon, különleges ízesítéssel elkészített konzervek remek alternatívát kínálnak. A bármikor egyszerűen felhasználható finomságok között, a tőkehalmáj éppen úgy megtalálható, mint a halpástétomok, az algatermékek és az egészséges táplálkozás szempontjából elengedhetetlen hal rilettek és tapasok.
Nem véletlen, hogy a mediterrán országok lakosaink körében a szív- és érrendszeri megbetegedések ritkábbnak számítanak. A mediterrán diéta elengedhetetlen részét képezik a tenger gyümölcsei és a halfélék. A tőkehalmáj szendvics feltétként, alkalomtól függetlenül megállja a helyét. A füstölt ízvilág az alapanyag saját olajában biztosítja a különleges ízvilágot. Varázsold otthonodba a mediterrán fogásokat és gondoskodj minőségi konzervekkel az egészséges, változatos, ízletes táplálkozásról!