Portomar
A Conservas Portomar Spanyolország észak-nyugati csücskében található. Annak a spanyol halfeldolgozó csoportnak a tagja, melyet 1956-ban alapítottak, és ami szakértő és specializált legénységgel 113 tengeri fajt halász, 19, a legmodernebb technológiával felszerelt hajóval, környezetbarát és felelősségteljes módon, a fenntarthatóság szem előtt tartásával.
A Portomar munkatársai szakértők a legjobb tengeri nyersanyagok kiválasztásában és elkészítésében, hiszen generációk óta a tenger szerves részét képezi életüknek. Készítményeiket 100%-ban természetes alapanyagokból, adalékanyagok, színezékek és tartósítószer nélkül készítik, hogy egyedi ízeket és egészséges fogásokat készíthessenek.
A Conservas Portomar egy 3000 m2-es modern gyárral rendelkezik, ahol a legújabb technológiák bevezetése mellett a hagyományos és kézműves gyártás elvét is megőrizték. Emellett modern, teljes körűen felszerelt laboratóriummal is rendelkeznek, ahol az élelmiszerek előállítását folyamatosan ellenőrzik.
PORTOMAR Csíkoshasú tonhal napraforgóolajban
A termék kiszerelése: 120 g
PORTOMAR kisméretű szardínia (10/14) csípős olívaolajban, uborkával és sárgarépával
A termék kiszerelése: 120 g
PORTOMAR tonmakréla olívaolajban
A termék kiszerelése: 125 g
PORTOMAR Polip marinált szószban, olívaolajban
A termék kiszerelése: 120 g
PORTOMAR királyrák fokhagymás olívaolajban
A termék kiszerelése: 120 g
PORTOMAR Borotvakagyló tengervízben eltéve, kézzel készített
A termék kiszerelése: 120 g
PORTOMAR vájókagyló (25-30) tengervízben
A termék kiszerelése: 120 g
PORTOMAR Galícia-i kékkagyló füstölt (7-10 db), olívaolajban, gourmet kézzel készített
A termék kiszerelése: 120 g
PORTOMAR Csőrös csuka olívaolajban (6/8)
A termék kiszerelése: 120 g
PORTOMAR Galícia-i kékkagyló darabolt (8-12 db), marinált szószban eltéve
A termék kiszerelése: 120 g
PORTOMAR Galícia-i fésűkagyló marinált szószban, darabolt
A termék kiszerelése: 120 g
PORTOMAR Szívkagyló tengervízben (50-60-as méretű)
A termék kiszerelése: 120 g