Leírás és Paraméterek
A Portomar munkatársai szakértők a legjobb tengeri nyersanyagok kiválasztásában és elkészítésében, hiszen generációk óta a tenger szerves részét képezi életüknek. Készítményeiket 100%-ban természetes alapanyagokból, adalékanyagok, színezékek és tartósítószer nélkül készítik, hogy egyedi ízeket és egészséges fogásokat készíthessenek.
Halfajták | kagyló |
Szósz | olívaolaj |
Származási ország | Spanyolország |
Összetétel | galíciai kékkagyló, olívaolaj, só, természetes füst |
100 grammonként | energiaérték 1429 Kcal / 345 kJ; zsírok 30,2 g; ebből telített 5,2 g; szénhidrát 3,7 g; amelyből <0,5 g cukor; fehérje 14,6 g; só 3,3 g |
Allergének | kagylót tartalmaz, puhatestűeket és halat is tartalmazhat. |
Fogyasztható | a gyártástól számított 6 évig |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Javasoljuk, hogy felbontást követően fogyassza akár elő- vagy főételként pirítóssal. Készíthet belőle hideg- és melegszendvicset; vagy felhasználhatja alapanyagként ínyencségek, saláták, főtt vagy sült ételek készítéséhez. Emellett kiváló kísérője kulináris felfedezést és élvezeteket nyújtó sajt- vagy bórkostolóknak! Bármelyiket választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!