Leírás és Paraméterek
A „Conserveira do sul” portugál halfeldolgozó gyár alapítója 9 éves korától dolgozott a halfeldolgozó iparban és 51 éves korában alapította konzervgyárát, ami óriási sikereket ért el néhány év alatt. 1970-ig vezette a gyárat 3 gyermekével, amikor nyugdíjba vonult. A gyár modernizálása és a minőség folyamatos fejlesztése mellett megőrizték a régi halkonzerv-készítési hagyományokat: mai napig kézzel készítik a termékeket, színezék- és tartósítószermentesen. Legfőbb termékeik szardíniából, szardinellából, tonhalból, makrélából, fattyúmakrélából és szardellából készülnek. Receptúráikban szerepelnek a hagyományos portugál ízek, amiknek köszönhetően több termékükkel is díjat nyernek minden évben. Minden termékük gluténmentes minősítéssel rendelkezik!
Allergének | gluténmentes minősítésű |
Halfajták | szardínia |
Szósz | paradicsomszósz |
Származási ország | Portugália |
Összetétel | szardínia 75%, víz, paradicsomsűrítmény 10%, napraforgóolaj, só |
100 grammonként | energiaérték 658 Kcal / 158 kJ; zsírok 9,3 g; ebből telített 2,2 g; szénhidrát 0,8 g; amelyből 0,6 g cukor; fehérje 18 g; só 1,2 g |
Allergének | halat tartalmaz. |
Fogyasztható | a gyártástól számított 4 évig |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |