Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karfiolkrém-leves kagylóval és rozmaringgal

Karfiolkrém-leves kagylóval és rozmaringgal
A tenger és a szárazföld házasítása ez a recept.

Hozzávalók:

Elkészítés:

Főzd meg a karfiolt (kb. 20 perc), majd turmixold össze a főzővízével. 

Csöpögtesd le a kagylókonzervet, és a levét keverd hozzá a pürésített karfiolhoz, majd add hozzá a tejszínt is. 

Fűszerezd a levest és forrald fel.

Aprítsd finomra a rozmaringot.

A tálaláshoz helyezz kagylókat a levesestányér aljára, majd merd rá a még forró krémlevest és szórd meg a rozmaringgal.

Ínyenc tipp: többféle kagyló használatával még ízletesebb lehet, és egy algával dúsított toast-tal még finomabb lehet.

Tartalomhoz tartozó címkék: kagyló különleges tenger gyümölcsei