Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nincs megjeleníthető termék.

Egészséges algafajták kulináris különlegességekként elkészítve

Agar-agar, zöld alga, wakamé alga, kombu royal alga, dulse alga, nori és még sok más tengeri algafajta

Az algatermékek főzési alapanyagként még egészségesebbek, mint étrendkiegészítő formájában. Ásványianyag-, vitamin- és rostdús, változatos és finom ételek készíthetők belőle. Például algatészta alga pestoval, sushi bowl algapehellyel. Az algatermékeket rögtön fogyaszthatod is, mint az algás tortillachipset, vagy az algás tortillawrapot tonhalpástétommal. Az algatermékek vegán alapanyagok és gluténmentesek. Kóstold meg te is receptjeink segítségével, amiket a receptoldalunkon találsz! Ha valami igazi ínyencségre vágysz, válaszd a BORD à BORD Oceán pelyheket - 3-féle szárított algapehelyből, BIO minőségben! 

Az alga fontos antioxidánsokkal, ásványi anyagokkal, fehérjékkel és nyomelemekkel támogatja a bőr egészséges működését. Feszesítő, vízmegkötő és regeneráló hatását régóta kiaknázza a kozmetikai ipar. Ha valakitől azt halljuk, hogy hihetetlenül magas a tengeri alga tápanyagtartalma, igazat mond!  10 gramm alga a napi jódszükséglet több mint 3 x-osát fedezi (470 mg-ot tartalmaz), de nagy mennyiségben tartalmaz vasat, magnéziumot, cinket, mangánt, B2-, B6- és B9-vitaminokat.