Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Homár és halételek - egészséges gourmet fogások

Homár és halételek - egészséges gourmet fogások

A homár a tenger gyümölcsei kedvelőinek körében nagy népszerűségnek örvend. A mediterrán országokban gyakran az asztalra kerülő halételeket és különlegességeket már itthon is beszerezheted, méghozzá az online rendelés kényelmét kihasználva.

Az egészséges életmód egyre többeket vonz. Az étrend megváltoztatása iránti igény, a magyar konyha sajátosságait ismerve, jogos lehet. Nem véletlen, hogy a mediterrán diéta és a japánok által gyakran fogyasztott tengeri alapanyagok a hosszú élet egyik titkának számítanak. 

Omega-zsírsavakban bővelkedik a homár 

A halételek és a belőlük készült pástétomok, rilettek, mártások Omega-zsírsavakban gazdag alapanyagok. A szív- és érrendszer optimális működését támogató egészséges zsírok hozzájárulnak a jó közérzethez, a normál testsúly megőrzéséhez, de annak eléréséhez is. A homár és a különféle izgalmas tenger gyümölcsei hosszan eltartható formában is beszerezhetőek, így mindig lesz otthon különleges, ínyencségnek számító finomság. Hallottál már a homár habról, amit konyakkal készítenek? A tradicionális fogások gourmet ajándék gyanánt is remek választásnak bizonyulnak. 

A homár még a tengerparti nyaralás alkalmával is ritkán kerül az asztalra. A vendéglőkben, helyi éttermekben is különlegességnek és bizony igen drága ételnek számító alapanyag a Te konyhádban is visszatérő gasztronómiai élmény lehet. A környezetbarát forrásból származó termékek esetében, a gyártók a prémiumkategóriás összetételre jelentős hangsúlyt helyeznek, kiszolgálva ezzel az igazi ínyencek igényeit is.

Tartalomhoz tartozó címkék: homár különleges tenger gyümölcsei