Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ALTA COCINA Pedro Ximenez spanyol borban karamellizált vargányakrém

MCA Spain
1.932 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 97
ALTA COCINA spanyol Pedro Ximenez fehérborban karamellizált vargányagomba chutney

A termék kiszerelése: 115 g

Elérhetőség: Utolsó 12 db raktáron
Várható szállítás: 2025. június 23.
Prémium kínálat
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Széles választék
Közel 350 termék, folyamatosan bővülő kínálat.
Exkluzív termékek
Csak itt vásárolhatóak meg!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 10.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
1.932 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Alta Cocina: Spanyol gourmet élmény felsőfokon. Ez a márka az exkluzív tapasok, ínyenc előételek és prémium minőségű különlegességek világa – mindaz, amit egy kifinomult ízlésű fogyasztó keres egy mediterrán estére. A spanyol vargányagomba chutney Pedro Ximénez fehérborban karamellizálva különleges, mély és összetett ízvilágot kínál: az erdei gomba umamis karakterét az édeskés bor bársonyos savassága és karamellás jegyei emelik ki. Kiválóan illik érlelt sajtokhoz, sült húsokhoz vagy tapasok mellé, ahol egy kis édes-földes kontrasztra van szükség. Igazi gourmet különlegesség, ami egyszerre rusztikus és elegáns.

Hozzávalók fajtája kenhető
Összetétel vargánya (50%), Pedro Ximenez borszósz (36%), víz, napraforgóolaj, kukoricakeményítő, só, guárgumi, xantángumi, kálium-szorbát
100 grammonként energiaérték 124 Kcal / 519 kJ; zsírok 3,3 g; ebből telített ˂0,5 g; szénhidrát 21 g; amelyből 17 g cukor; fehérje 2,1 g; só 1,5 g
Fogyasztható lásd a csomagoláson.
Allergének szulfitok.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után 5 napig hűtőszekrényben tárolható.

Tökéletes tálalás

Ezeket a spanyol krémeket és mousse-okat kifejezetten hideg fogyasztásra, tapas jellegű tálaláshoz ajánljuk. A bársonyos textúrájuk tökéletes pirítósra, friss bagettre kenve, de sajtok, zöldségek vagy halak mellé is kiválóan illenek. Ne főzésre, hanem közvetlen élvezetre gondolj – ezek a kézműves finomságok úgy adják a legtöbbet, ha tisztán, előételként kerülnek az asztalra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!