Hasonló termékek
Leírás és Paraméterek
Alta Cocina: Spanyol gourmet élmény felsőfokon. Ez a márka az exkluzív tapasok, ínyenc előételek és prémium minőségű különlegességek világa – mindaz, amit egy kifinomult ízlésű fogyasztó keres egy mediterrán estére. A spanyol piquillopaprika chutney Pedro Ximénez fehérborban karamellizálva valódi ínyencség: az édeskés, füstös paprika és a selymes bor tökéletesen harmonizálnak egy gazdag, komplex ízvilágban. Ez a chutney kiváló sajtokhoz, sült húsokhoz, tapasok mellé vagy akár szendvicsek különleges kiegészítőjeként. Intenzív, édes-sós-savanykás karakterével egy kanálnyi is gasztronómiai élményt nyújt.
Hozzávalók fajtája | kenhető |
Összetétel | piquillo paprika (62%), víz, cukor, só, citromsav, Pedro Ximenez borszósz (33%), kukoricakeményítő, napraforgóolaj, só, guárgumi, xantángumi, kálium-szorbát |
100 grammonként | energiaérték 111 Kcal / 464 kJ; zsírok 1,6 g; ebből telített ˂0,5 g; szénhidrát 23 g; amelyből 19 g cukor; fehérje 0,9 g; só 1,2 g |
Fogyasztható | lásd a csomagoláson. |
Allergének | szulfitok. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után 5 napig hűtőszekrényben tárolható. |
Tökéletes tálalás
Ezeket a spanyol krémeket és mousse-okat kifejezetten hideg fogyasztásra, tapas jellegű tálaláshoz ajánljuk. A bársonyos textúrájuk tökéletes pirítósra, friss bagettre kenve, de sajtok, zöldségek vagy halak mellé is kiválóan illenek. Ne főzésre, hanem közvetlen élvezetre gondolj – ezek a kézműves finomságok úgy adják a legtöbbet, ha tisztán, előételként kerülnek az asztalra.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!