Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tintahal saját tintájában különleges fogás az ínyenceknek

A tintahal saját tintájában különleges fogás az ínyenceknek

A tintahal a tengerparti országok gasztronómiájában magától értetődő módon jelen van. Hazánkban azonban még a halfélék is viszonylag ritkán kerülnek az asztalra. Ezen érdemes változtatni, a különleges kulináris élmények és az egészség megőrzésének érdekében. A magyar konyha nem az egészséges fogásokról híres.

Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a halhús sovány, fehérjében gazdag, mégis tartalmazza azokat az értékes zsírokat, amelyek nélkülözhetetlenek a szív optimális működéséhez. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ma már konzerv formájában is elérhetőek nálunk is a minőségi konzervek halakkal és a tenger gyümölcseivel. 

Bébi tintahal a saját tintájában

Az ínyencek és a különlegességek kedvelői valószínűleg új kedvencre lelnek majd az üvegben, saját tintájában eltett tintahal esetében. A kalmár néven is ismert alapanyag a gourmet termékek sorát gazdagítja, előtérbe helyezve a sajátos ízvilágot és az Európa belső területén kevésbé elérhető alapanyagokat. A gasztronómia fellegvárát kínálják ezek a készítmények, amelyek mindig jó szolgálatot tesznek a háztartásban. 

Vendégek érkeznek? Valami mediterrán finomságot készítenél vacsorára? Fontosnak tartod az egészséges összetevőket, de nem mondanál le a kulináris élményekről? A tintahal saját tintájában kitűnő választásnak bizonyul mindazoknak, akik kalandoznának a távoli tájak gasztronómiájában és kipróbálnának egyedülálló ízvilággal rendelkező halakat, tenger gyümölcsei konzerveket. Fedezd fel a mediterrán tájak ízeit és varázsolj az asztalra tradicionális minőséget biztosító ételeket!

Tartalomhoz tartozó címkék: bébi tintahal tintahal