Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Régimódi paradicsomsaláta burgonyával és háromféle algával

Régimódi paradicsomsaláta burgonyával és háromféle algával
Könnyű előétel, ami maximális umami tartalommal bír!

Hozzávalók 4 fő részére:

  • 350 g burgonya
  • 500 g paradicsom
  • 1 evőkanál Miso leves
  • Óceán pelyhek szárított algapelyhek (tengeri saláta, Nori és Dulse alga mix)
  • citromlé
  • szójaszósz
  • olívaolaj
  • tökmagolaj
  • 1 csokor metélőhagyma

 

Elkészítés:

Főzd meg a burgonyát enyhén sós vízben, majd hagyd kihűlni. 

Állítsd össze a szószt. Keverj össze: 1 evőkanál Miso levest, 3 evőkanál Óceán Algapelyhek-t, 1 evőkanál citromlevet, 1 evőkanál szójaszószt, 1 evőkanál olívaolajat, 1 evőkanál tökmagolajat.

Kockázd fel a megfőtt és kihűlt burgonyát – kb. 3 cm-es kockákra -, majd keverd össze a szósszal.

Vágd fel a paradicsomot is kockákra, és tedd hozzá a burgonyához.

Tálaláshoz aprítsd fel a metélőhagymát, és szórd a salátára, majd szórj rá egy kevés Üceán algapelyhet.

Paradicsomsaláta burgonyával és algapehellyel ideális előétel

Tartalomhoz tartozó címkék: alga