Hozzávalók 4 fő részére:
- 350 g burgonya
- 500 g paradicsom
- 1 evőkanál Miso leves
- Óceán pelyhek szárított algapelyhek (tengeri saláta, Nori és Dulse alga mix)
- citromlé
- szójaszósz
- olívaolaj
- tökmagolaj
- 1 csokor metélőhagyma
Elkészítés:
Főzd meg a burgonyát enyhén sós vízben, majd hagyd kihűlni.
Állítsd össze a szószt. Keverj össze: 1 evőkanál Miso levest, 3 evőkanál Óceán Algapelyhek-t, 1 evőkanál citromlevet, 1 evőkanál szójaszószt, 1 evőkanál olívaolajat, 1 evőkanál tökmagolajat.
Kockázd fel a megfőtt és kihűlt burgonyát – kb. 3 cm-es kockákra -, majd keverd össze a szósszal.
Vágd fel a paradicsomot is kockákra, és tedd hozzá a burgonyához.
Tálaláshoz aprítsd fel a metélőhagymát, és szórd a salátára, majd szórj rá egy kevés Üceán algapelyhet.