Leírás és Paraméterek
Ez a készétel a spanyol konyha jellegzetes étele: rákhússal töltött paprika tenger gyümölcsei szósszal, ami fehérborral, brandyvel, paradicsomból, sárgarépából, fűszerekkel készül. Az Agromar spanyol kézműves családi cég, ami 1926 óta készít halkonzerveket. Az igazi fellendülést az 1948-ben kitalált tengeri sün ikrájából készített konzerv jelentette, ami jelentős marketing lehetőségeket hozott számukra. Így 1968-ban létre is hozhatták az Agromar márkanevet és a mai halkonzerv-gyárat. A vállalat mára kizárólag gourmet termékeket készít nemzetközi piacokra, és olyan különlegességekről ismert, mint a Cantabria-i szardella, Germon tonhal, skorpiórák, vörös skorpióhal, amiket limitált darabszámban készítenek.
Halfajták | tenger gyümölcsei |
Származási ország | Spanyolország |
Összetétel | 30% Piquillo paprika, 20% rákhús, tej, vaj, búzaliszt, hagyma, paradicsom, olivaolaj, fehérbor, só. |
100 grammonként | energia 610 kJ/ 147 kcal; zsírok:12 g; ebből telített 2,5 g; szénhidrát 5,4 g; amelyből 1,9 g cukor; fehérje 4 g; só 0,91 g. |
Allergének | hal, tej, glutén, szulfit. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Ezt a hagyományos Asturias-i készételt úgy adagolták, hogy egy felnőtt számára elegendő mennyiséget tartalmazzon egy főétkezéshez. De ha inkább társaságban fogyasztanánk, akkor tapasként használva is tálalhatjuk akár több fő számára is közös étkezésként. Nagyon finom ételt kaphatunk, ha főtt rizzsel, borsóval, krumplipürével, zöld salátával, paradicsommal és paprikával fogyasztjuk. Mivel az Agromar szakácsai ezt az ételt már elkészítették, a fogyasztásához elegendő mikrohullámú sütőben vagy vízfürdőben lassan megmelegíteni. Fogyasztásához fantasztikus ízélményeket kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!