Pescarias do Algarve makrélafilé olívaolajban
Pescarias do AlgarveLeírás és Paraméterek
Companhia de Pescarias do Algarve valószínűleg egyike a legrégibb halkészítő vállalatoknak a világon. 1835-ben alapították, hogy fellendítsék a halászatot Portugália Algarve régiójában. A cég először halászattal foglalkozott, majd 3 év múlva létrehoztak egy tonhal-feldolgozó üzemet. A hagyományok őrzése mellett a fejlődés érdekében nyitottak a kagylófélék feldolgozásának irányába. Emellett racionalizálásként ma már csak az Algarve régióban fogott halakat és kagylóféléket dolgoznak fel. Ez a konzerv kiemelkedik az eredeti portugál kulináris hagyományok mentén készített escabeche szósszal.
Halfajták | makréla |
Szósz | olívaolaj |
Származási ország | Portugália |
Összetétel | makréla 70%, olívaolaj 30%, só. |
100 grammonként | energiaérték 903 kj / 217 Kcal; zsírok 13,8 g; ebből telített 2,3 g; szénhidrát 0 g; amelyből 0 g cukor; fehérje 22,5 g; só 1,3 g |
Allergének | hal |
Fogyasztható | lásd a csomagoláson. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Javasoljuk, hogy felbontást követően fogyassza akár elő- vagy főételként pirítóssal. Készíthet belőle hideg- és melegszendvicset; vagy felhasználhatja alapanyagként ínyencségek, saláták, főtt vagy sült ételek készítéséhez. Emellett kiváló kísérője kulináris felfedezést és élvezeteket nyújtó sajt- vagy bórkostolóknak! Bármelyiket választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!