Leírás és Paraméterek
Paimpolaise: Bretagne-ban - Franciaország észak-nyugati területe - található családi vállalkozás. Az alapító 20 éven keresztül szakácsként dolgozott, amikor 2002-ben saját konyhát nyitott, ahol kísérletezni kezdett új, különleges receptekkel. Céljuknak tekintik, hogy széles breton hal- és tenger gyümölcsei választékkal ismertessék meg a világ bármely pontján élő vásárlót újragondolt receptekkel, új ízek kombinációjával, és néhány rég elfeledett receptúra felélesztésével. Mindezt garantáltan friss és valódi alapanyagokból. Semmilyen mesterséges dolog nem kerülhet a termékeikbe! Kiváló kísérője lehet baráti beszélgetéseknek, családi összejöveteleknek, vagy ha csak egy könnyű reggelire, vacsorára vágyunk, de tökéletes előétel is lehet belőle. Könnyen magunkkal vihetjük bárhová – munkahely, kirándulás, iskola, utazás -, hosszan eltartható. A rilette-k és dip-ek segítségével változatosabbá tehetjük a halfogyasztásunkat, ami fehérje-, ásványianyag-, és omega-3-olaj-tartalmával jó hatással lehet egészségünkre. Ezeket a krémes és szálkamentes finomságokat a gyerekek is szívesebben megkóstolják!
Állag szerint | tapas (kisebb darabok) |
Halfajták | kagyló |
Összetétel | japán kagyló 48%, paradicsomkonfit 33%, olívaolaj, hagyma 3%, borecet, citromlé-sűrítmény, cukor, Millac-i só, wakame alga |
100 grammonként | energiaérték 835 kJ/ 201 kcal; zsírok:15 g; ebből telített 2,2 g; szénhidrát 8,3 g; amelyből 5,8 g cukor; fehérje 6,6 g; só 1,6 g. |
Allergének | halakat, tenger gyümölcseit tartalmaz. |
Fogyasztható | a gyártástól számított 3 évig. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felbontás után 3-4 napig hűtőszekrényben eltartható. |