Leírás és Paraméterek
A „Conserveira do sul” portugál halfeldolgozó gyár alapítója 9 éves korától dolgozott a halfeldolgozó iparban és 51 éves korában alapította konzervgyárát, ami óriási sikereket ért el néhány év alatt. 1970-ig vezette a gyárat 3 gyermekével, amikor nyugdíjba vonult.
A gyár modernizálása és a minőség folyamatos fejlesztése mellett megőrizték a régi halkonzerv-készítési hagyományokat: mai napig kézzel készítik a termékeket, színezék- és tartósítószermentesen.
Legfőbb termékeik szardíniából, szardinellából, tonhalból, makrélából, fattyúmakrélából és szardellából készülnek. Receptúráikban szerepelnek a hagyományos portugál ízek, amiknek köszönhetően több termékükkel is díjat nyernek minden évben.
Minden termékük gluténmentes minősítéssel rendelkezik!
Allergének | gluténmentes minősítésű |
Halfajták | makréla |
Szósz | olívaolaj |
Származási ország | Portugália |
Összetétel | makréla 75%, olívaolaj 24% és só |
100 grammonként | energiaérték 998 / 239 kJ / Kcal; zsírok 16 g; ebből telített 2,7 g; szénhidrát 0,4 g; amelyből 0 g cukor; fehérje 24g; só 1,5 g |
Allergének | halat tartalmaz |
Fogyasztható | a gyártástól számított 5 évig |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |