Leírás és Paraméterek
A „Conserveira do sul” portugál halfeldolgozó gyár alapítója 9 éves korától dolgozott a halfeldolgozó iparban és 51 éves korában alapította konzervgyárát, ami óriási sikereket ért el néhány év alatt. 1970-ig vezette a gyárat 3 gyermekével, amikor nyugdíjba vonult.
A gyár modernizálása és a minőség folyamatos fejlesztése mellett megőrizték a régi halkonzerv-készítési hagyományokat: mai napig kézzel készítik a termékeket, színezék- és tartósítószermentesen.
Legfőbb termékeik szardíniából, szardinellából, tonhalból, makrélából, fattyúmakrélából és szardellából készülnek. Receptúráikban szerepelnek a hagyományos portugál ízek, amiknek köszönhetően több termékükkel is díjat nyernek minden évben.
Minden termékük gluténmentes minősítéssel rendelkezik!
Allergének | tojásmentes |
Halfajták | lazac |
Származási ország | Portugália |
Összetétel | lazac, víz, naprforgóolaj, burgonyapehely, paradicsomsűrítmény, hagyma, mustár, sovány tejpor, lazacízesítő (glutén, tej, szója), metélőhagyma, citromaroma, fűszerek |
100 grammonként | energiaérték 988 kJ/238 kcal; zsírok:18 g; ebből telített 2,4 g; szénhidrát 8,5 g; amelyből 0,5 g cukor; fehérje 9,8 g; só 0,93 g, rost:0,4 g. Allergének:glutént, halat, tejet és mustárt tartalmaz. |
Fogyasztható | a gyártástól számított 5 évig. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |