Leírás és Paraméterek
A „Conserveira do sul” portugál halfeldolgozó gyár alapítója 9 éves korától dolgozott a halfeldolgozó iparban és 51 éves korában alapította konzervgyárát, ami óriási sikereket ért el néhány év alatt. 1970-ig vezette a gyárat 3 gyermekével, amikor nyugdíjba vonult.
Az 1996-ban teljesen átszervezett és automatizált gyárban a termelés nem szakad el a tradicionális kétkezi gyártás-technológiától, ugyanakkor modern gépekkel és módszerekkel egészíti ki a hagyományokat. A cég támogatja a folyamatos minőségfejlesztést, a környezeti hatások folyamatos felmérést és csökkentését, a munkaerő egészségvédelmét és biztonságát és mindenekelőtt az előállított élelmiszerek biztonságát.
Ez a termék a Manná Gourmet sorozat tagja. Ez a termék kiemelkedik más prémium halkonzervjeink közül a minőségi haldarabok, a különleges egyedi fűszerezettségével, és az extra szűz minőségű olívaolaj használatával. Gazdag ízvilágú és zamatú termék magas fehérje tartalommal. Ezért kifejezetten ajánljuk gourmet, egészségtudatos, sportoló, szenior korú és környezettudatos vásárlóinknak egyaránt.
Bio | bio |
Allergének | gluténmentes minősítésű |
Halfajták | makréla |
Szósz | különleges ízesítés |
Származási ország | Portugália |
Összetétel | makréla 70%, bio olívaolaj 24%, hagyma, sárgarépa, szegfűszeg, chili és só |
100 grammonként | energiaérték 1190 kJ / 287 Kcal; zsírok 23 g; ebből telített 3,5 g; szénhidrát 0 g; amelyből 0 g cukor; fehérje 20 g; só 0,96 g, rosttartalom:0,4 g. |
Allergének | halat tartalmaz |
Fogyasztható | a gyártástól számított 5 évig. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |