Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Királyrák rilette nem csupán vendégvárónak jó

Királyrák rilette nem csupán vendégvárónak jó

A királyrák rilette elsősorban pirítósra kenve, előételként, vendégváró falatkaként kerül az asztalra. A különleges finomság franciaországi származásával a mediterrán hangulatot varázsolja az étkezőasztalra. A hazai gasztronómiai sajátosságai mellett, megéri néha kalandozni a kulináris élmények világában. Könnyen lehet, hogy éppen a tenger gyümölcsei között találod meg az új kedvenceid!

 

Mennyei ízzel bír a királyrák rilette 

A királyrák fogyasztásakor alapvetően kiemelt hangsúlyt érdemes helyezni a frissességre. Amennyiben nem friss az alapanyag, úgy a biztonságos és ízletes fogyasztás kerül veszélybe. Nem véletlen, hogy egyre többen érdeklődnek a hosszú eltarthatósággal rendelkező, mégis a tradicionális ízeket magukban rejtő készítmények iránt. A kis kiszerelés értékes tápanyagokat rejt magában és bárhová könnyen magunkkal vihetjük a királyrák felhasználásával készült finomságot. 

A rilette pirítósra, toastra tehető és persze a friss zöldségek is elmaradhatatlanok mellőle. A friss saláta mindig befutó, de tulajdonképpen egyéni ízlés és a rendelkezésre álló alapanyagok függvénye, hogy mit hozol ki a tenger gyümölcseinek legjavából. A mézzel és szójával elegyítve elkészült fogás garantáltan az étkezés fénypontja lesz, legyen szó előételről, reggeliről, vagy a mindig nagy népszerűségnek örvendő vendégváró falatkákról. A francia tengerpartok hangulatát idéző ízeket a saját konyhádban is a tányérokra varázsolhatod. Alkalomtól függetlenül, megajándékozhatod a szeretteidet egy fenséges és különleges lakomával.

Tartalomhoz tartozó címkék: királyrák királyrák rilette