Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kékkagyló (mediterrán kagyló) konzerv természetes közegben

Pointe de Penmarc'h
2.730 Ft
Menny.:db
Különleges francia kékkagyló (mediterrán kagyló) természetes közegben (tengervízben)

A termék kiszerelése: nettó 111 g

Elérhetőség: 24 db raktáron
Várható szállítás: 2023. május 30.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
2.730 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.

Halfajták tenger gyümölcsei
Összetétel kagyló, víz, só.
100 grammonként energiaérték 409 kJ/ 97 kcal; zsírok:2,6 g; ebből telített 0,6 g; szénhidrát 2,4 g; amelyből 0 g cukor; fehérje 16 g; só 2 g.
Allergének tenger gyümölcsei.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.

Tökéletes tálalás

A Galícia-i kagylókonzerv, - amit a helyben fogott kagylókból, kizárólag kézzel készítenek - többféle módon fogyaszthatóak: kiválóan használhatóak különböző hal- és tenger gyümölcsei levesek készítésére, emellett nagyon finom egy tenger gyümölcsei salátátban füstölt lazaccal, királyrákkal, egyéb kagylókkal, avokádóval együtt készítve, egyéb tenger gyümölcseivel készített ételekben - rizottó, quiche, lepény - is rendkívül ízletes összetevő lehet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!