Leírás és Paraméterek
Az Agromar spanyol kézműves családi cég, ami 1926 óta készít halkonzerveket. Az igazi fellendülést az 1948-ben kitalált tengeri sün ikrájából készített konzerv jelentette, ami jelentős marketing lehetőségeket hozott számukra. Így 1968-ban létre is hozhatták az Agromar márkanevet és a mai halkonzerv-gyárat. A vállalat mára kizárólag gourmet termékeket készít nemzetközi piacokra, és olyan különlegességekről ismert, mint a Cantabria-i szardella, Germon tonhal, skorpiórák, vörös skorpióhal, amiket limitált darabszámban készítenek.
Halfajták | kagyló |
Szósz | különleges ízesítés |
Származási ország | Spanyolország |
Összetétel | 62% kagylók, napraforgóolaj, 17% almaecet, fokhagyma, babérlevél, fűszerek és só. |
100 grammonként | energia 691 kJ/ 165 kcal; zsírok:7,7 g; ebből telített 1,3 g; szénhidrát 3,9 g; amelyből 0 g cukor; fehérje 20 g; só 0,75 g. |
Allergének | tenger gyümölcsei. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Javasoljuk, hogy felbontást követően fogyassza akár elő- vagy főételként pirítóssal. Készíthet belőle hideg- és melegszendvicset; vagy felhasználhatja alapanyagként ínyencségek, saláták, főtt vagy sült ételek készítéséhez. Nagyon finom pár szál petrezselyemmel párolt burgonyával vagy nyers zöldfélékkel. Kiváló fehérjeforrás, és remek módja a halfogyasztás növelésére, színesítésére. Bármelyik fogyasztási módot is választja, fantasztikus ízélményeket kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!